Kamer leeg…

huisvesting Add comments

Ik ben druk bezig geweest om alle prullen uit mn kamer te halen.. Goh, ik wist niet dat ik zoveel troep had!!! Alles in dozen, tassen, kratjes en zakken gedaan, om het zo makkelijk mogelijk te verplaatsen en op te slaan.

Harrie heeft me veel geholpen met pakken. De helft hadden we zondag samen naar mijn ouders gebracht. Gisteravond de rest gepakt. Dit moest ik vanochtend allemaal alleen naar beneden sjouwen, omdat meneer doordeweeks werkt. Ach, hij had zondag ook wel 5x meer gelopen dan ik. Bovendien kreeg ik onverwacht hulp van Joline (huisgenootje) en een vriendin van haar, scheelt gelijk weer! Verder kreeg ik ook hulp van de onderbuurman, die mijn loodzware koffer de rest van de trappen wel af wilde tillen! Bedankt allemaal! Maar 3 verdiepingen is nog steeds ver..

Nu staat het inmiddels allemaal bij m’n ouders. Sorry pap, mam(A) Ik kan alleen zeggen dat over een paar maanden alle troep weer weg is..

Het was best confronterend om zo bezig te zijn met de voorbereidingen voor mijn vertrek. De eerste tranen zijn al gelaten… Maar gelukkig vanavond nog een gezellig etentje met mijn ouders, broers en Harrie.

Vanmiddag komt Julia, en zal ik de sleutels overhandigen. Zij zal dan 4,5 maand op mijn kamertje passen.. Ik zal straks nog even stofzuigen voordat ze er is!

5 Responses to “Kamer leeg…”

 1. ju Says:

  Nog 1 nachtje!!!! Spannend!! 😀

 2. Lidy Says:

  Lieve Pleunie,
  Ja, het komt nu snel dichterbij. Tuurlijk is het moeilijk deze laatste dagen. Dat hoort bij deze stap. Geweldig moedig van je!
  Geniet deze laatste uren van allen die je lief zijn,en weet als je eenmaal in India bent, begint het aftellen!
  Goede reis, we volgen je op de voet en laat maar weten wat Harrie voor je moet menemen straks, dan komt het zeker goed!
  toi toi toi! Lidy en Eize

 3. Hugo Says:

  Hey, nogmaals veel plezier en succes in India.

 4. Hans Says:

  Hejz, pleunie

  Ach zoveel heeft Harrie toch niet gelopen met het voetbal dus hij kon je makkelijk meehelpen. Zijn jullie er nog uitgekomen over die Ticket eigenlijk, gok dat de mensen in de trein dat wel graag wilden weten ;).

  Gok dat ik je toch niet meer zie de komende 5 maanden, veel plezier in India.

  Kus

  Hans

 5. Daan Says:

  Lieve Pleun!! Ik vind je website heel mooi (Well done Harrie 🙂 en kan niet wachten tot de eerste berichten uit India! Hoop hier snel iets te kunnen lezen. Kus, Daniëlle

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen