Laatste dag AH

werk/stage Add comments

Vandaag, 16-08-2009, was mijn laatste werkdag bij Albert Heijn!

Het was zondag, dus dan is het altijd druk. Zo ook vandaag.

Begon lekker: een zieke! Gelukkig was er iemand die dacht dat ze moest werken, maar niet op de planning stond; weer een probleem opgelost!:)

Het bleef druk tot op het einde. Levering was te laat, dus alle sigaretten waren nog niet geleverd. Maarja, moeten ze dat morgen maar doen. Promo (nieuwe reclameposters enzo) was nog niet af: moet dat ook maar morgen afgemaakt worden!

Nadat alle klanten eindelijk de winkel uit waren, hadden we snel alle kassa’s eruit gehaald en alles afgesloten. Voelde me natuurlijk weer gehaast door houdbaar die klaar was en naar huis wilde, maar per se op ons moest wachten.. Maar helpen doen ze ook niet, dus niet zeuren dan!

Wij gingen naar achter, sleutels ophangen en omkleden zodat we naar huis konden. In het hok van de sleutels stond me alleen een verrassing te wachten: EEN AFSCHEIDSPAKKET! Bosje bloemen, Indiase maaltijd, maar ook een paar lekkere douchegels en snoepgoed! Ik had totaal niks meer verwacht, dus het kwam zeker als een verrassing! Had lieve Lotte toch nog kunnen regelen tijdens alle drukte van de zondag.. Toch met een fijn gevoel AH verlaten!

Vroeg Lotte me 5 minuten later: “Wanneer moet je weer werken?” Ik geheel onnozel nog serieus nadenken wanneer ik weer was ingepland. Ik heb dus nog niet helemaal door dat ik daar nu toch echt weg ben…

One Response to “Laatste dag AH”

  1. Martijn Says:

    Spannend! Het begint nu pas ècht op te schieten! Goed om te lezen dat alles nog netjes op tijd op z’n pootjes gaat komen!

    Liefs, Martijn

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen