Pleunie’s Blog!

Welkom Add comments

Hallo allemaal en welkom op Pleunie’s Blog! Hier ga ik alle ins- en outs omtrent mijn stage in India op bijhouden, dus neem hier regelmatig een kijkje!

India

India, 100x groter dan NL!

5 Responses to “Pleunie’s Blog!”

 1. Jolanda Says:

  Hoi Pleuntje,

  India is niet zo maar naast de deur!
  Ook jij beseft dat, maar ik ben heel trots dat jij de stap neemt om zo ver weg te gaan.

  Eng: een andere cultuur!
  Ouders, vriend, broers, zusje, vriendinnen/ vrienden, familie, kennissen achterlaten…

  Uitdaging: nieuwe mensen, andere cultuur…

  Ik hoop dat je zult genieten van alles!!!
  Ik hou van je!

  Dikke kusz,
  Jouw Mamsie

 2. miranda Says:

  hoi pleun. hoe is met je alles goed??
  ik hoor van je ma dat je nu even 4 dagen bij kan komen
  en dan vlieg je weer verder.
  en dan zie jullie die mensen waar jullie bij gaan slapen.
  we hopen dat je zult genieten .
  en het eten zal ook wel goed komen.
  ps nog bedankt voor de foto.van jou en harrie.
  ik heb het vergoot en in een lijstje gedaan.
  dus hij hangt.
  nou laat wat van je horen .
  we houden van je .
  gr kusjes van opa en je tante.doeiiii

 3. Ma Says:

  Hoi Pleuntje,

  Miertje heeft het niet helemaal begrepen…Geen 4 dagen bijkomen, maar 2 had ik gezegd.

  Door het tijdsverschil raak ik zelf ook een beetje in de war….Ik weet nu niet of je inmiddels al bij jouw gastgezin aangekomen bent. Ik hoop in ieder geval wel dat je eerst mag acclimatiseren voor ze jullie aan het werk zetten.

  Gister in je smsje las ik opeens dat je bij een ander dan jouw gastgezin aan het overnachten was. Toen maar eventjes gebeld om te horen hoe het zat. (en doorgegeven aan harrie. Dat bleek dus een aardig gezin te zijn in Hyderabad, waar de andere 2 studenten hun tijd gaan doorbrengen.

  Lastig hoor, zover weg en niet precies te weten waar je uithangt en hoe het met je is. Ik hoop dat je tijd hebt om vaak iets op de site te zetten, al is het maar een paar regels.

  Ik had nog een paar vraagjes: kun je (als je verbinding kunt krijgen) het adres waar jullie verblijven eventjes op de site zetten? Is het inmiddels gelukt met de wereldstekker?
  Weet je ook hoe lang de post er over doet? Ik zou eventueel ook het snoertje van de fotocamera op kunnen sturen (als je het type doorgeeft van de camera), mocht het niet lukken om het in India te kopen….
  We willen natuurlijk wel foto’s zien op deze site!!

  Ik ben verder heel benieuwd of het gezin de cadeautjes leuk vond. Is natuurlijk heel lastig iets te verzinnen voor mensen die je niet kent en die een hele andere cultuur hebben.

  Kuszzzz en groetjes aan Heleen!!

  Love you!!

 4. Liset Says:

  Hee lieve ‘schoonzus’,

  De eerste week zit er inmiddels al bijna op! Hoe is de reis gegaan? Hoe bevalt het je, zo de eerste dagen? Ik weet van mezelf in Ghana dat het erg wennen is die eerste dagen, alles is nog nieuw en alles moet je nog ontdekken, maar geloof me, ook dat wordt vertrouwd en volet zo steeds meer eigen!! Hopelijk zelfs zo, dat het moeilijk is om alles weer achter je te laten als het er op zit. Dat is nu nog moeilijk voor te stellen, maar dan heb je een goede tijd gehad!!

  Ik hoop snel verhalen van je te lezen op je blog, ik ben erg benieuwd en leef zeker met je mee!!!

  Heel veel succes en plezier daar,
  Tot mails,

  Liefs Liset en William

 5. miranda Says:

  he pleun wat leuk om dat allemaal nog te lezen.
  en die foto´´s heel leuk.
  dus blijf maar leker scijven.
  en de foto´´s sturen.
  ps nog gefelieiteerd met je broer.
  gr je opa en tante

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen