KLAAR!

Uncategorized Add comments

Klaar. Zo voelt het nog niet echt. Het begint nu heel langzaam door te dringen.. Ik heb net Heleen op de trein gezet, die begint vanavond aan haar backpack-avontuur. Haar zie ik dus ook niet meer in India.. Dan zal ik maandag, dinsdag en woensdag alleen wakker worden in het appartement waar ik 3.5 maand elke ochtend wakker ben geworden met Heleen. Ik ben benieuwd. Misschien zal ik morgen dan meer besef krijgen dat het allemaal echt is, en nu het reizen echt gaat beginnen!

Gisteravond zijn we naar “Nursing College” gegaan, dat hoort bij dezelfde organisatie maar is 2 uur rijden. Hier hadden we onze kerstviering. Heleen mocht hier Santa Claus spelen! Ik mag dat waarschijnlijk maandag in onze eigen college doen:p Ik had mn sari weer aan, en het was een leuke avond. Er kwamen al vragen of ik mn sari morgenavond weer aan doe; ik hoop dat dat lukt zonder hulp deze keer! Ik had het bijna voor elkaar.. Zal het sjaal-gedeelte net iets te kort aan de achterkant:S Dus toen de maid kwam kijken of het lukte, heeft ze m even goed omgedaan! Het is namelijk nog niet zo makkelijk hoor, een sari.

Door die kerstviering komt het kerstgevoel wel een beetje in de buurt. Hier is het inderdaad erg warm; ik hoop dat er niet teveel ongelukken gebeuren vanwege de weersomstandigheden! Ik hoorde al dat er enorm veel files waren, en de treinen veel problemen hebben. Ik vind het wel jammer dat ik zo’n hoop sneeuw nu mis, maar ik ben wel blij dat ik hier zit. Misschien kunnen jullie de sneeuw een maand lang bewaren voor mij?

Ik wens jullie allemaal een prettig kerstfeest, en een heel goed nieuwjaar! Ik zie jullie allemaal snel weer…

Heel erg bedankt voor al jullie reacties, en al jullie steun. Achteraf is het allemaal wel snel gegaan, maar in het begin leek het echt een eindeloos lang avontuur.

18 Responses to “KLAAR!”

 1. Ju Says:

  Lieve Pleun!

  Na een poosje geen berichtjes van je gelezen te hebben (waar ik me uiteraard diep voor schaam), ben ik blij dat ik dit berichtje wel meteen lees! Ik wens jou ook al het goeds voor het nieuwe jaar en ik hoop dat je een geweldige tijd samen met Harrie zult hebben op jullie avontuur!!

  Tot snel en geniet nog van de laatste weken!

  Kus

 2. Mirjam Says:

  Yes, en nu ontspannen!!!!! een superfijne vakantie toegewenst en kom gezond en uitgerust weer thuis! Knuf Mirjam

 3. Ma Says:

  Jeetje….Klaar!
  Lijkt me inderdaad heel vreemd, opeens zit het erop. En dan aftellen tot je Harrie weer ziet.
  Aftellen is wel een beetje moeilijk door de onzekerheid vanwege de sneeuw. Niets is zeker: vliegriezen worden uitgesteld en hoe zit het dan met de aansluiting van de trein?! Irritant is het wel, maar goed: het is niet anders.
  Ik zal duimen voor jullie! Ik hoop dat het allemaal meevalt. Mocht het vliegtuig morgen vertrekken en rijden de treinen niet, dan zorg ik in ieder geval dat Harrie op tijd op Schiphol is. Meer kan ik niet doen…

  Liefs
  xxx

 4. Harrie Says:

  Ik ben klaar met inpakken en ingecheckt!! 😀

  Tot straks 😉

 5. Dorien van den Berg Says:

  Hoi Pleunie,
  Bedankt voor al je leuke verhalen! Geniet nog van je laatste dagen en snel tot ziens. Fijne feestdagen wens ik je toe. Groetjes, Dorien

 6. Liset Says:

  Hee Pleunie,

  Ik heb eindelijk eens de laatste verhalen gelezen, gelukkig nog net op de valreep voor ons Harrie ook die kant op komt!!
  Fijn dat de tijd toch relatief snel is gegaan, al zal de tijd nu samen, wel veel sneller omvliegen!
  We hopen dat jullie er samen enorm van genieten (van het weerzien, maar natuurlijk ook van het reizen samen) en wensen jullie heel veel plezier!!

  Tot snel,
  William en Liset

 7. Liset Says:

  Pleunie,

  Je mam sprak er al over; maar ook harrie heeft het slechte weer parten gespeeld. Hij heeft veel vertraging gehad op schiphol en daardoor de vlucht in London gemist. De luchthaven in London was vannacht helemaal dicht dus hij heeft op het vliegveld de nacht door moeten brengen, en hoopt vanmorgen meer te weten te komen. De trein gaat hij nu ook missen richting hydrabad. Hij laat zsm weer iets weten.
  Zogauw als we iets horen post ik het hier weer!

  Succes nu het lange afwachten op jullie weerzien begint!

  Liefs Liset

 8. Liset Says:

  Pleunie,

  Harrie heeft zijn ticket gratis om kunnen boeken. Hij vertrekt nu om 11.50uur met vlucht BA143 vanaf london naar Delhi. Hij mist nog steeds zijn trein, maar is dan iig vast in India!! en dus ook steeds dichter bij jou…..

  Zo ben je weer bijgepraat…. tot een volgend berichtje!

  Liset

 9. Tim Says:

  Hey zusje,

  Kreeg net je brief voor mn verjaardag beetje laat 😛 maar wel lief. Heb net (pas) de ‘wist je datjes’ gelezen, niks voor mij India, koude douche, internet dat uitvalt…
  Bijna weer met Harrie… heel veel plezier samen!

  Tim

 10. lidy Says:

  Hey Pleunie,wat toch een vervelende toestanden!Ik hoop toch zo voor jullie dat Harrie een snelle aansluiting kan krijgen in Delhi. Wat het dan ook mag zijn, vliegtuig of trein. ik kan me voorstellen dat het wachten nu eindeloos lijkt!
  Wij zijn erg benieuwd hoe het allemaal zal gaan.
  Jolanda, lief dat je Harrie hebt willen brengen. Bedankt!
  We houden de website in de gaten dus als iemand iets meer weet graag via dit medium!

 11. Ma Says:

  Hallo allemaal,

  Het vliegtuig zal vermoedelijk om 1.36 landen.
  Pleunie staat morgen op om 4.40u voor haar trein naar Hyderabad. maar ze wil eerst Harrie nog vertellen dat ze een ticket heeft geregeld voor hem van Delhi naar hyderabad. Het zal een kort nachtje worden.

  We hadden het toch beter kunnen regelen via All You need is love…hahahaha!
  Helaas is er niemand die nu alles op video kan vastleggen.

  Ik duim voor ze!
  Het zijn 2 kanjers!!

  Liefs van mij

 12. miranda Says:

  hey pleun .
  nog even vol houden dan zijn jullie eidelijk samen.
  en geniet lekker van elkaar.
  dat hebben jullie wel verdient.
  ik wens jullie heel veel plezier.
  en een fijne feestdagen .
  en heel gelukig 2010.
  gr opa en je tante .

 13. Ma Says:

  update:
  Om 3 minuten voor 4 (lokale tijd)smste Pleunie mij:
  Harrie heeft een vlucht geboekt (die van pleunie kan geannuleerd worden voor €7,50). Hij zal om half 12 landen in Hyderabad en dan zullen ze elkaar eindelijk weer zien!

  Dat is het goede nieuws!

  Minder goed nieuws: Harrie zijn bagage is zoek. Hopelijk komt dat weer in orde.

  Pleunie moet om 4 uur de chauffeur sms-en zodat hij op tijd wakker is en haar weg kan brengen naar de trein, die haar naar Hyderabad zal brengen. Dus: niet geslapen!
  Maar goed het weerzien zal alles snel doen vergeten.

  Zo zie je maar wat een ‘klein’ beetje sneeuw ‘hier’ in India ‘grote’ gevolgen kan hebben voor 2 mensen uit Nederland.

  Wordt vervolgd….

 14. Ma Says:

  Laatste update van mij:
  (Ik vertrek zo naar Duitsland)

  Pleunie net gesproken via telefoon: (half 1 lokale tijd)
  Ze heeft Harrie nog niet gezien, nog een half uurtje en dan is het eindelijk zo ver! Pleunie zit op het treinstation en Harrie op het vliegveld en ze zullen elkaar in het hotel ontmoeten.

  Gelukkig had Pleunie een vroege trein en had de staking nog geen gevolgen voor haar treinreis, anders….!

  Pleunie kijkt uit naar haar ‘husband’. In het hotel een kamer reserveren voor een boyfriend ging wat lastiger.

  Harrie heeft het adres van Emmanuel doorgegeven i.v.m. zijn zoekgeraakte bagage.

  Zo dit was het laatste nieuws van mij!

  Groetjes allemaal!

 15. William en Liset Says:

  Gelukkig, lees ik dat alles toch nog (relatief) goed is gekomen, en jullie dus nu eindelijk bij elkaar moeten zijn……. Jammer dat Harrie zijn koffer kwijt is, dat had ook niet anders gekunt na zo’n avontuur!
  Geniet van elkaar en dadelijk ook van de reis en het land!

  We wensen jullie hele fijne feestdagen en veelliefde en geluk voor 2010!

  William en Liset

 16. lidy Says:

  Ja hoor!!! Ze hebben elkaar terug!!Harrie was erg vermoeid maar o zo blij dat hij er was. Pleunie niet minder! Morgen eerst maar naar de winkel voor wat kleren!
  Dus nu maar einde berichtgeving reis Harrie.Dank voor de updates!

 17. Maaike Says:

  Ik vroeg mij ook al af of Harrie veilig was aangekomen, maar ik ben blij dat het allemaal goed gekomen is! Gelukkig had je vooral oude kleding in de koffer zitten Harrie 🙂

  Ik wens jullie nog veel plezier en alvast de beste wensen enz!
  Liefs Maaike

 18. matthanja Says:

  Hee Pleunie,

  echt superleuk om allemaal te lezen, hoop dat je het nu nog even heel leuk hebt! We gaan snel een wijntje drinken en bijkletsen 😉

  xxx

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen