Vrijdag-vrije dag

communicatie, muziek, werk/stage Add comments

Vanaf dinsdag moesten we weer naar stage.. Maar vrijdagochtend kregen we opeens een smsje: “No CBR due to Bandh.” –> geen idee wat dat is, maar dat betekende dat we een dagje vrij waren vandaag! Heerlijk, zat ik echt op te wachten:d

In de auto horen we namelijk regelmatig Indiase muziek, en de populaire muziek van nu is wel leuk! We hebben van Tondan (naam onthouden, doet echt veel voor ons hier) een cd gekregen met Indiase muziek. Ik dacht dat hij een cd’tje zou branden, maar hij kocht er gewoon 2. Aan de andere kant, de cd’tjes kosten hier ook echt geen drol; een euro. En dan krijg je een cd met enorm veel nummers! Die nummers probeerde ik vanochtend een beetje te ordenen is nummers die wij kennen en nummers die wij niet kennen, zodat ik ook nrs op mijn mp3 speler kan zetten.

Verder heb ik vandaag wat tv gekeken, een film op de laptop (van Sandra gekregen) en wat gelezen op het dak. Relaxt dagje dus! Einde van de middah nog met mn vader gebeld; die spreek ik ook nauwelijk! Meestal spreek ik mn moeder als ik naar huis bel, of anders praat ik met haar via skype.. Helaas was de pret na 4 minuten voorbij, omdat er toen mannetjes aanbelden thuis (dat betekent hier: Nederland-thuis) en het internet kwamen maken. Toen ze weg waren nog een keertje gebeld, en toen konden we ongestoord een half uur bellen.

Wist je dat de telefoon na een half uur vanzelf de verbinding verbreekt? Ik wel, maargoed. Hetgeen wat me echt heel erg verbaasde waren de gesprekskosten. Normaal als ik naar Harrie=mobiel bel, ben ik 450 roepie voor een half uur kwijt. Nu naar vast gebeld; maar 190!!! Echt een belachelijk verschil dus. Ik weet waar ik volgende keer dus heen moet bellen… Haha

’s Avonds had ik het huis voor mezelf; Heleen ging naar de rock. Dus nu ben ik al televisiekijkend aan het internetten, met mijn voeten in een warm voetenbadje! Ideaal.

Nu moeten we morgen dus weer naar stage, en dan zondag weer relaxen(h) Ik ben heel goed in het relax-gedeelte, haha. En dan alleen volgende week nog.. Nu komt het pas echt erg dichtbij, het reizen en dus Harrie weer zien! Super!

5 Responses to “Vrijdag-vrije dag”

 1. Ma Says:

  Hai Pleunie,

  Ons internet draait weer op de oude modem. De nieuwe geeft problemen en dat zou wel tot 8 januari kunnen duren.
  Fijn dat je ook lekker ‘thuis’blijft als je daar zin in hebt en je niet verplicht voelt om met Heleen mee te gaan.

  Voor de telefoon kosten kun je eehl wat sari’s kopen, hahaha.
  Mijn collegaatje heeft pas op je site gekeken en zij vond jou een mooie meid. Ik dacht : ik geef het complimentje maar even door.

  Ik lees overigens weinig over de lessen die je daar zou geven. Vooraf wel het één en nader gehoord, dus ben benieuwd hoe dat ik de praktijk werkt.

  Liefs van mij.

  PS: opa wordt 16 december 80 jaar! Dus!
  19 december gaan we met een groepje mensen naar life and cooking in Vianen

 2. pleunie Says:

  telefoonkosten van heel India-tijd kan ik misschien 2 sari’s kopen.. Verschillende munteenheden gebruik ik in mn verhaal, dat maakt het lastig;)
  Gezellig, naar Life and cooking/vianen! Jammer dat ik er niet bij kan zijn, maar wens jullie veel plezier!
  Lessen geven zijn we mee klaar… Hebben er minder gegeven dan vantevoren HUN plan was, maar ik vond het genoeg;) Leuke ervaring verder wel..

 3. miranda Says:

  hoi pleun wij vinden het ook jammer dat jij en harrie bij kunt zijn.op opa zijn feestje.
  ps harrie groetjes van ons
  doeiii schat.

 4. Meike Says:

  Klinkt helemaal goed Pleun:D! Nog 4 nachtjes! Yeeh! Wat belachelijk goedkoop trouwens dat ellen!

  Ps nog gefeliciteerd met je opa:D

 5. Meike Says:

  ellen= bellen, tjee het lijkt mijn smsje van laatst wel hahaha

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen