Dingetjes…

algemeen Add comments

Tijdje geleden hebben we patat gekregen, en wat olie (boter was op). We hadden bedacht dat we patat wel konden frituren, lekker! Uiteindelijk geen succes… Olie werd té heet, 1e serie was binnen paar seconden klaar; laatste serie was erg goed gelukt! Helaas had ik me bij de een na laatste serie verbrand; heb een brandwondje gecreëerd, maar gelukkig viel de hoeveelheid en de graad van de brandwond wel mee. Geluk gehad, en een les geleerd. Volgende keer toch maar bakken in de koekenpan…;)

Heleen en ik hadden wel zin in een facial en een geknipt haar. Annie heeft iemand voor ons geregeld die dat dacht te kunnen, en die zou bij ons langs komen. Ik ging eerst; ze begon met knippen. Er is een flink stuk vanaf gegaan, was ook wel echt nodig. Het nadeel is dat ik binnenkort weer opnieuw naar een kapper moet, en nu een echte: mijn haar is namelijk scheef! Was ook heel knap geweest, ze is er nog geen 5 minuten mee bezig geweest namelijk. Heleen heeft daarna heel veilig alleen de dooie puntjes eraf laten halen..
Daarna de facial met fruit. Nu mocht Heleen eerst, ik daarna. Het was heerlijk om je hele gezicht/hals te laten reinigen. Als afsluiter werd er een gezichtsmasker aangebracht, dat zag er echt smerig uit! Net diarree:p (Zie binnenkort foto’s “overig”)

Oja, we hebben een nieuwe chauffeur! De andere is ontslagen omdat hij “did not do his work properly”. We hebben viavia de echte reden gehoord, en het is maar goed dat hij ontslagen is! We hebben nu een andere, een jongere die ook geen Engels spreekt.

Ik (Heleen ook) heb donderdag een armbandje gekregen van Tondan! Tondan is de “cousin-brother” van Emmanuel, die gast die ook mijn opwaarderingen regelt. Hij is sowieso een regelaar, volgens mij is dat zijn baan bij Kugler, “regelaar”:p Hij kwam opeens met die armbandjes aanzetten; zwarte kralen, 2 rode en een oranje tussenstukje met een kruis erop (ook al ben ik geen christen, ik vind m wel leuk – en het gebaar is erg lief!

De SIM-kaart die ik nu heb, staat ook op zijn naam. Hier moeten alle SIM kaarten (prepaid én abonnement) op naam en adres geregistreerd staan ivm terrorisme ofzo. Tondan heeft een stuk of 4 SIM kaarten! Nadeel is dat hij dus ook meerdere telefoons bij zich moet hebben, haha. Hij heeft me toestemming gegeven om hem mee te nemen tijdens het reizen. Dat is wel heel relaxt!!! Als ik er namelijk een aanslag mee ga plegen, krijgt hij de schuld. Gelukkig ga ik er geen gekke dingen mee doen… Voordeel is dat ik dan bereikbaar ben voor familie zonder dure Nederlandse telefoonrekening(A)

Sandra (van Hyderabad) had een boek, Holy Cow. Heleen had dat geleend om te lezen, en nu ben ik het aant lezen. Het ging over een vrouw die in New Delhi gaat wonen om bij haar grote liefde te zijn (was daarheen overgeplaatst; journalist). Ze heeft een haat-liefde verhouding met het land. Er is een hoop herkenning tijdens het lezen! Een aanrader voor aanstaande reizigers;)

2 Responses to “Dingetjes…”

 1. Ma Says:

  Hoi,

  Relaxt dat je toch de simkaart mag houden in India!
  Wat een lef om je haar te laten knippen…

  Tjah, patat-bak-ongelukjes sitten in de familie. Roos en Marino hebben laatst ook geprobeerd patat te frituren. dat leverde marino brandwonden op en brandschade aan hun huis. de brandweer moest er zelfs aan te pas komen.

  Veiligheid boven alles, dus bak jij maar in boter!

  Kusjes van mij.

 2. Daniëlle Says:

  Ai, altijd eng naar de kapper gaan in het buitenland. Maarja soms moet het gewoon. Op zich ben je nu wel weer een ervaring rijker en als het eenmaal weer recht is geknipt kan je er vast wel weer om lachen 😉 Kus

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen