Joehoe!

algemeen, internet Add comments

Woehoe!!! We hebben hier weer internet!

De laptop doet het niet goed (beeldscherm nog steeds problemen; wordt nu gefixt) maar we hebben een kabel gekregen. Die kabel kan ik gewoon inpluggen in mijn eigen laptop, dus dan maakt het niet uit dat ik Linux heb. De kabel is van het internet van Prakash; we “lenen” nu zijn internet. Het nadeel is dat we nu niet op internet kunnen als de familie op internet zit en omgekeerd. Denk dat we daar wel uit kunnen komen..! Ik ben gelukkig, haha!

Binnenkort weer verhalen posten over hoe het hier nu allemaal is!

Ff kort: stage is leuk, maar ik kijk teveel uit naar de vakantie om nu goed te focussen om stage. Vooral als we tijdens feestdagen moeten werken terwijl iedereen in India vrij is, werkt niet echt motiverend..

Vrijdag as. komt het meisje uit Hyderabad om Sinterklaas/ het weekend met ons te vieren. Daar kijken we echt heel erg naar uit, wordt heel gezellig.

Laat jullie gauw wat weten; we hebben nu internet, dus dat komt goed!

4 Responses to “Joehoe!”

 1. Mirjam Says:

  Hartstikke fijn joh dat je nu toch internet heb! en voor zometteen welterusten 🙂

 2. Lidy Says:

  He,eindelijk heel fijn voor joe,maar ook voor ons,ik mis je verhalen wel hoor!!
  Ook fijn dat de laatste stage leuk is. Nog ff doorbuffelen en dan zit het erop!
  Fijne Sinterklaas daar. Je pakje is onderweg,hopelijk is het er op tijd! Gaan jullie nog pepernoten bakken?

 3. Meike Says:

  Jeeh goed dat je nu dan even een internet oplossing hebt:D! Even doorzetten nog, die vakantie komt vanzelf:D! xx

 4. ma Says:

  Hai, fijn datjij nu internet hebt…Nu wij nog!
  Ik stuur even een kort berichtje vanaf mijn werk. (Tegen mijn principe!)

  Het eind is in zicht, dus logisch dat je daarna uitkijkt. Ik hoop dat je nog veel bijleert, lijkt me wel belangrijk voor je volgende stage. Dus probeer nog even te focussen!!

  Liefs,
  je ma

  PS: ik mis je wel hoor!

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen