Internetten bij de buren…

internet Add comments

Hallo allemaal,

eindelijk weer eens een berichtje van mij. Het verhaal over het internet: Emmanuel had de laptop nodig, omdat ze sinds dit schooljaar begonnen zijn met presentaties geven in de les als nieuwe lesmethode. Het nieuwe schooljaar is nu net 2 weken begonnen ofzo, en de enige beschikbare computer was blijkbaar de onze. We kregen een smsje met de tekst dat Emmanuel de laptop voor een paar uur meenam. De volgende dag geinformeerd wanneer hij terug kon zijn; zondag hadden we weer een laptop! Helaas was hij maandag weer weg! Inmiddels is hij weer terug, en hebben we de deal dat hij in de ochtend gebruikt kan worden door school, en dan ’s middags weer terug is bij ons.

Het probleem dat er nu  nog is, is dat de USB van het internet verdwenen is. Hij ligt niet meer in ons appartement, maar volgens Prakash hebben ze m bewust achtergelaten in ons appartement. We weten nu niet waar het is, en ook niet of die terugkomt, en wanneer (of we dus nog internet krijgen is de vraag!)

Vandaag mocht ik op hun computer internetten, dus dat is wel heel fijn. Het nadeel is dat ik op deze computer om de een of andere reden mijn mail niet kan checken, maargoed dat overleef ik ook wel weer.

Ik heb net Harrie wakker gebeld om kwart over 9 op de zondagochtend, want ik wilde wel met hem skypen.. Was namelijk vergeten dat 4.5 uur verschil best veel is, en hij een smsje misschien pas te laat zou lezen.. Dus is hij zn bed maar uit gekomen, haha!

5 Responses to “Internetten bij de buren…”

 1. Mirjam Says:

  oh dat is balen voor je! Maar gelukkig schiet de tijd nu voor jullie op. Ik lees nog maar 22 dagen en dan is Harry er! Knuf Mirjam

 2. Maaike Says:

  Die jongen is het gewend om vroeg op te staan, dus lijkt me geen probleem. Ik miste je posts wel al een beetje, dus ik ben blij dat ik nu weer wat van je hoor 😉

  Tot in januari! En superleuk dat je meedoet aan het TTST Rotterdam. Ik heb je ingeschreven hoor!

  Liefs Maaike

 3. Lidy Says:

  Hey Pleunie,
  Verschrikkelijk balen voor je dat gedoe met internet. Maar ik heb zo het idee dat je het nu wel volhoud tot Harrie er is. Wat een heerlijk vooruitzicht! Maak je geen zorgen dat je hem wakker hebt gemaakt op de zondagmorgen! Zo vroeg was het nu ook weer niet!
  Nog veel werkpezier de komende 3 weken!
  Veel liefs, Lidy

 4. Harrie Says:

  Nou, wat heeft iedereen toch ook weer een medelijden met mij.. Er zijn ook mensen die mij om 3u ’s nachts smsen! Dus dan is 9u wel vroeg 😉

 5. Ma Says:

  Harrie: Sorry, ook geen medelijden van deze kant. Vreemde plek om empathie te zoeken….wij zijn allemaal op de hand van Pleunie.:P

  Hai Pleunie, vreemd al die dingen die zomaar verdwijnen…ik zou er maar niet op rekenen dat het weer te voorschijn komt.

  Liefs en hug van mij.
  xxx

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen