Nieuwe foto’s!!!

foto's Add comments

Hallo iedereen!

Het is nu laat (half 1) en ik moet dus snel gaan slapen! Maar ik wou nog even snel een berichtje posten dat ik weer nieuwe foto’s erop heb gezet; veel plezier met kijken! Vragen over de foto’s? Zet ze hieronder maar neer..

Ja idd; sneeuw! Dat was in snowworld, dus geen echte sneeuw helaas. Erg koud, dat wel.

Die kinderen zijn een welkom; was op school (stageadres van Sandra), kregen we ook een bloemenkrans om. Die was trouwens nog best zwaar…

5 Responses to “Nieuwe foto’s!!!”

 1. Harrie Says:

  Leuk!! Je bent al echt bruin geworden 😀

 2. Hanna Says:

  Hi Pleunie, leuke foto’s! Succes en veel plezier op je laatste plek. Maak er een leuke tijd van en dan heb je vakantie voor je het weet. Groetjes, Hanna

 3. Liset Says:

  Hoi Pleunie,

  Het is erg lang geleden dat ik eens iets van ons/ me heb laten horen!! Ik schaam me diep.
  Heb nu eens de tijd genomen om bij te lezen wat voor ervaringen je daar allemaal opdoet! Het lijkt me allemaal super interresant en leerzaam! En wat je nu op die laatste stage doet is ook super afwisslend! (allemaal een leuke combinatie!)
  Gelukkig kun je nu aan het aftellen, harrie doet dat vlogens mij al net zo hard!

  Ik wens je nog veel plezier op deze laatste plek!!

  Tot mails,
  Liefs Liset (en natuurlijk veel groeten van William)

 4. Meike Says:

  xx

 5. Meike Says:

  grr where did my text go?

  het gaat wel heel snel zeg, de tijd, je bent alweer bijna thuis! (Nja niet helemaal, maar in ieder geval al over de 1/2). Ik loop nu ook stage;) Niet zo spannend ver als dat jij dat doet, maar gewoon in K’eiland (3 min. fietsen van mijn nieuwe ‘huisje’). Ik vind je foto
  ’s echt super vet om te bekijken:D leef ik toch weer een beetje op in dit buiige Nederland;p

  xx

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen