Zondag

uitjes Add comments

Zondag hebben we lekker uitgeslapen. ’s Middags zijn we naar Golkonda Fort geweest. Het regende wel veel vandaag, maargoed. Binnen blijven zitten is ook niet alles;) Eenmaal bij Golkonda Fort gekomen, bleek dat het super groot was! We hadden buiten wat chips en popcorn gekocht, en binnen gingen we dat opeten. Hier waren wij geloof ik een grotere attractie dan het fort zelf! Er waren een hoop mensen die met ons op de foto wilden.. in het begin was het wel leuk, maar na tig foto’s werden we het zat, en gingen we weer een stukje lopen. We wilden natuurlijk ook naar het hoogste punt; maar dat waren me veel treden! We hebben ze allemaal betreden, en hebben boven van het uitzicht genoten. Het was een beetje mistig, dus heel veel ging het zicht niet; maar we konden het fort wel zien.

Op de weg van Golkonda naar Uppal (plaats/wijk in Hyderabad waar Sandra zit) zouden we langs een Subway en een KFC komen: mooie lokatie voor ons diner! We hebben het kunnen vinden, en hebben onze ogen eerst uitgekeken bij de Subway! Hier hadden ze vleeswaren! Kalkoen en kip, maar wel lekker;) Daarna wilden we ook nog naar de Kentucky, maar we gingen onderweg eerst nog naar een kledingwinkel onder de Subway. Dit was een moderne zaak, waar ik een super hip jurkje heb gekocht! Deze zou ik niet gauw in India aandoen, maar voor Nederland is hij wel super.

Daarna inderdaad nog wat kip en wat frietjes gegeten. We zaten propvol, ik voelde me goed! Daar heb ik heerlijk op kunnen slapen.

One Response to “Zondag”

 1. Ma Says:

  Hallo,

  Ik hoopte dat je na je helemaal af gekickt zou zijn van de patajes…hahaha! Zo gauw je de kans krijgt verval je gelijk terug op je oude eetpatroon 😉

  Wel heel bijzonder allemaal westerse dingen (kleding en eten) in India. Gelukkig geniet je daar ook van alle culturele, Indiaase activiteiten.
  Ik verwachtte eigenlijk dat je in zo’n grote stad minder
  zou opvallen als blanke…

  Jeetje, wat kun jij veel schrijven! had je je laptop meegenomen?

  kus!

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen