Zaterdag

uitjes Add comments

Zaterdag zijn we naar de Char Minar (vier minaretten) geweest. We hebben wat foto’s gemaakt, en zijn toen over de aangrenzende bazaar gaan lopen. Dit was echt heel groot! Ze hebben eerst allemaal wandkleden en stoffen, dan alle sieraden winkels/ kraampjes, dan al het fruit, etc. Ik heb hier een ketting gekocht, zilverkleurige metalen armbanden en 2 paar enkelbandjes. Helaas waren die laatste items ietwat aan de kleine kant, merkte ik later.. Maar verder staan ze wel heel leuk.

Daarna wilden we naar een of ander museum, maar daar kwamen we om half 5 ’s middags aan; bleek dat het om 5 uur dicht ging, en we niet meer binnen kwamen na 16.15u. Maar er was een auto-chauffeur bij het museum dat ons Snowworld voorstelde. Prima, dan gaan we daarheen! Hij  had een hele goede prijs; maar grote kans dat hij ook commissie krijgt. We kochten een combi-pakket; eerst een uurtje snowworld, dan rainforest en spookhuis (samen nog geen kwartier) en als afsluiter konden we in een spiegelhuis rondlopen (mochten 3x heen en weer omdat het toch rustig was). Snowworld was best grappig, in the middle of India!!! Je kreeg een jas (geen broek), een paar sokken, rubberen laarsjes en een paar dunne wanten. Hierin konden we een ruimte in, waar overal sneeuw lag, en de temp -5 graden was. We konden hier met een matje van een soort glijbaan af, er was een iglo en een bigfoot achtig standbeeld. Na een half uur kwam er een “sneeuwstorm” van een paar minuten. Als afsluiter was er een vette après-ski party! Er was alleen geen après-ski muziek, maar er was wel muziek (lokaal en internationaal) en er werd gedanst. Een paar jongens sloofden zich echt uit met het dansen, wel grappig om te zien.

Toen de tijd (bijna) om was, zijn we eruit gegaan; dan kom je eerst in een ruimte met allemaal eten terecht. Frietjes van McCain en (chicken) Hotdogs! O, wat hebben wij genoten!!! Was alleen wel belachelijk duur..

’s Avonds zijn we op zoek gegaan naar Bottles&Chimney. Dit was een moderne/ westerse bar, waar we volgens de chirurg echt heen moesten. Hier waren we om 9 uur ’s avonds al; toen was het nog heel rustig, maar we waren niet de eersten:p We kregen toen wel een speciale show van trucjes door de barman aldaar! We hebben hier ook een waterpijp besteld (op verzoek van Heleen; die kende dat al, voor Sandra en mij was het onbekend). Toch maar geprobeerd, maar dat is totaal niks voor mij. Halverwege de avond kwam er ook een celeb binnen! We zagen namelijk iemand de trap oplopen omgeven door allemaal (foto)camera’s. Toen ze boven stond, maakte iedereen foto’s van haar met hun mobieltje. Ik vroeg aan iemand wie het was: een Indiase Bollywood-actrice, Do-blabla Khan:p Na wat cocktails (voor Heleen een paar biertjes) en een colaatje gingen we weer de weg naar huis zoeken..

2 Responses to “Zaterdag”

 1. Maaike Says:

  Hee Pleunie,

  Dat klinkt als een goed weekend! Lijkt mij ook vreemd op zomaar opeens in de kou en sneeuw te staan in India.

  Hier gaat alles zijn gangetje. Donderdag gaan we een blacklightvolleybaltoernooi spelen, zal wel geen succes worden 😉

  geniet van India en over een maandje sturen we Harrie naar je toe!

 2. Ma Says:

  Hoi Pleunie,

  Zo dit klinkt echt als de toerist uithangen 😛
  Wel heel leuk, zo’n weekendje uit. Colaatjes in overvloed…wat moet jij gelukkig zijn daar!

  Dikke kusz van mij

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen