Weekend..

uitjes, werk/stage, ziek Add comments

Zondag hebben we vogels gekeken. Ik was echt benieuwd wat ik ervan moest verwachten, maar uiteindelijk gingen we naar een soort reservaat. Het was niet zo groot, maar er zaten me toch veel vogels!!! Bleek dat er ook vogels kwamen uit Siberie, Canada en Groenland. Die beesten vliegen een eind voor een beetje Indiase zon. Er stonden ook borden met informatie over de vogels. We gingen ’s middags, dus het was best warm! Ik heb een paar foto’s gemaakt, en toen gingen we weer terug.

Zondagavond gingen we weer naar de Rock. Het was bijna volle maan, en het was echt licht. We zijn zelfs nog een stukje de bergen in gelopen, wat een mooi uitzicht gaf. Ik heb bij het vuur worstjes voor iedereen klaargemaakt aan een tak, net alsof het marsmellows waren. Lekker.

Naderhand werd ik misselijk, en ik was blij toen ik in mn bed lag. Maandag ben ik ziek thuis gebleven. Dinsdag bleef ik ook thuis, om zeker te zijn dat ik beter was met Hyderabad in het vooruitzicht. Ik voelde me wel al wat beter worden gelukkig. Heleen had gelukkig nergens last van, en ging overdag gewoon naar het ziekenhuis.

Woensdag en donderdag gaan we nog naar het ziekenhuis, en dan zit deel 2 van de stage er ook al weer op.. Ik kijk nu echt uit naar het einde van de stage, en het reizen samen met Harrie. Dat duurt nu nog anderhalve maand…

2 Responses to “Weekend..”

  1. ju Says:

    Jeetje wat een hoop berichtjes van jou zeg! Ik begin nu bovenaan met lezen en hoop dan snel weer helemaal bij te zijn 😉

  2. Marieke Says:

    Echt ontzettend leuk om al die verhalen te lezen! Zometeen ook even foto’s kijken 😀 Wat schrijf je trouwens fanatiek! Ik ben inliddels al ruim een uur aan het lezen(nou had ik ook al eventjes niet meer gekeken op je site). Ik ga snel weer verder 😉
    Xx

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen