Nieuwe schoenen

uitjes Add comments

Vrijdagochtend waren we vrij, omdat Amar ergens heen moest. Prima, konden wij lekker uitslapen! Alhoewel.. Ik ging tussendoor wel aerobicen, maar daarna weer mn bed in. Ik ben wel weer mn bed uitgegaan voor de chauffeur die opeens voor de deur stond.. Daarna nog even geprobeerd te slapen, maar uiteindelijk niet lang.

’s Middags hadden we afgesproken dat we zouden gaan shoppen met de chauffeur. Hij vroeg, toen we beneden kwamen, of we naar het ziekenhuis moesten. Gelukkig is “shopping” internationaal, en vroeg hij of we naar de supermarkt wilden, of naar de schoenenwinkel.Top! We zijn naar verschillende winkeltjes geweest. We hebben bij de supermarkt wat te drinken en wat lekkers gehaald, waarna we “downtown” nog hebben rondgelopen. We probeerden de chauffeur duidelijk te maken dat hij naar huis kon en later terug mocht komen, maar hij wilde wachten. Waarschijnlijk zijn ze dat gewend, stond namelijk ook in De witte tijger haha.

Ik had gelijk al leuke schoenen (slippers) gezien, en wilde die hebben. Zaten niet goed/ mooi, maar de verkoper had nog wel andere leuke schoenen. Ik heb uiteindelijk een heel leuk (Indiaas) paar slippers gekocht. Heel slim: ik heb ze gelijk ingelopen tijdens het shoppen. 3 kwartier heeft de chauffeur op ons gewacht, en toen was ik wel heel blij dat ik in de auto zat! De chauffeur opperde nog een paar andere shop mogelijkheden, maar het was genoeg geweest en we gingen weer naar huis.

Ik had last van een “Shoebite“… Gewoon blaren van het lopen tussen mn tenen (teenslippers)! Heeft een paar dagen geduurd voordat het niet meer zo zeer deed(A). Misschien volgende keer gewoon binnenshuis inlopen? Ik kreeg ook de tip dat ik olie of vaseline op moest smeren, dat het dan beter zou gaan. Proberen waard, zou ik zeggen;)

Zaterdag was er in de ochtend weer een operatie en ik bedacht me tijdens het omkleden al het probleem: in de OK moet je slippers aan, en dat zijn teenslippers! Ik heb uiteindelijk zonder slippers kunnen kijken, daar was ik wel blij mee. Iedereeen vroeg zich wel af waarom ik geen slippers droeg, en ze boden mij verschillende keren hun eigen slippers aan. Ik heb dus veelvuldig moeten uitleggen dat het pijn deed; toen leerde ik trouwens ook de term “shoebite“ kennen.

2 Responses to “Nieuwe schoenen”

 1. ju Says:

  Haha wat een leuk woord, die houden we er in 😀

 2. Ma Says:

  Hai,

  Wat schattig dat ze hun slippers aanboden! 🙂
  Jammer van die blaren…

  liefs,
  Moi

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen