Hyderabad

uitjes Add comments

We hebben contact gehad met de studente die in Hyderabad zit (oefentherapie cesar). We hadden haar in Hyderabad 1 avond gezien toen we van het vliegveld werden opgehaald, maar Heleen kende haar al van school. Het leek ons leuk om een weekendje daarheen te gaan, om Hyderabad te zien, en om haar school(stageplek) te bekijken.

We hebben dat gepland voor komend weekend. Gisteravond tijdens uit eten over gehad; was prima. Dan zou dat ook gelijk de break zijn; voor Hyderabad zijn we nog in dit ziekenhuis, na Hyderabad gaan we naar het volgende stageonderdeel. Perfecte timing. We hebben al veel dingen besproken die we moeten zien/ doen, dus vervelen gaan we ons niet! We kunnen bij de studente blijven slapen, dus daar hoeven we ons ook geen zorgen over te maken.

Wordt vervolgd..

2 Responses to “Hyderabad”

 1. Ma Says:

  Hoi,

  Dat klinkt geweldig: een weekendje weg!

  Weet je al waar je naar toe gaat als je stage hier eindigt?
  Ik hoop dat het nieuwe stage adres genoeg fysio-werk voor je zal hebben.

  Heel veel liefs,
  Je Ma
  xxxxx

 2. ju Says:

  Leuk, weekendje weg!! Veel plezier! xx

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen