Zwemmen!

activiteiten Add comments

We waren vrijdagmiddag naar het zwembad gelopen, maar dat was om 4 uur dicht. Vreemd; wij maar weer teruggegaan naar ons appartement.

Zaterdag nog maar een keer proberen. Wij om 4 uur erheen; ja, wel open nu! Leuk. Maar ik had een badmuts nodig (verplicht) en het was allemaal niet zo duidelijk –> ze hebben geen winkeltje ofzo. Toen ik een beetje zoekend om me heen keek, kwam er iemand naar me toe en begreep mijn gebaren/ engels dat ik een cap nodig had. Die kon  je kopen (had ik al van Heleen begrepen) voor 200 rupie. Ook maar gelijk een brilletje erbij gekocht, 100 rupie.

Ik wilde me omkleden, maar die vrouw vroeg of ik geschikte badkleding had. Ik liet zien dat ik zelf kleding bij me had (spaghetti topje en een legging tot mn knieen). Ze maakte me duidelijk dat je met katoen niet mocht zwemmen; maar ze had wel Indiase badpakken te koop! Ik er 2 gepast, maar mijn maat had ze niet. ” Morgen”. Ja, maar ik wil NU zwemmen.. Bleek dat het toch mogelijk was om met katoen te zwemmen. Waarschijnlijk bedoelde ze dat het niet de prettigste stof was om in te zwemmen, maar voor mij was het prima!

Ik dus omgekleed, ze hielp me met de badmuts; ik had er nog nooit een opgehad! Het water was niet zo koud, maar ook niet warm. Prima te doen! Ik kon staan in het water; niet diep dus. Bleek dat dat de eerste paar meter was, en dat het toen afliep. Heleen vond het alsnog niet diep, maar je kon er iig niet meer staan.

We hebben nog wat gepraat met de meisjes die ook aan het zwemmen waren. Ze konden best goed Engels, en waren onder de indruk van Heleen haar zwemsnelheid!

Na een uurtje vond ik t wat koud worden in het water, dus besloot ik me maar te gaan douchen en om te kleden. Was echt lekker om weer eens gezwommen te hebben! Moeten we vaker doen…

4 Responses to “Zwemmen!”

 1. Ma Says:

  Hai Pleuntje,

  Het begint bijna op een echte vakantie te lijken 😉

  Leuk dat contact met andere meisjes!

  Ik ben heel benieuwd hoe het badmintonnen verder gaat…Ik hoop dat je verwachtingen niet te hoog zijn en het gewoon leuk zal zijn.

  Liefs,
  Moi
  xxx

 2. Mirjam Says:

  Ha Pleunie, leuk met dat zwemmen. Deze ervaring pakken ze je ook niet meer af 🙂 Heb geen idee hoe ik me een indiase badpak moet voorstellen 🙂 Knuf vanaf hier.

 3. Hugo Says:

  Zwemmen, als je over een paar maanden nog een vereniging in Nederland zoekt weet je mij of Hans wel te vinden he 😉

 4. ju Says:

  Een Indiaas zwempak… spannend 😛

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen