Computer..

communicatie, internet Add comments

Het is weer zover: computer vertoont weer kuren! Balen.. Hij gaf eerder wel eens een half scherm, maar als je m opnieuw op startte deed hij het weer. Heleen moest je m steeds vaker opstarten voordat hij het goed deed, maar nu geeft hij strepen op het scherm! Dikke, en mooie kleurtjes. Na een paar keer opnieuw opstarten geeft hij nog wel eens een half scherm, maar daar valt ook niet mee te werken. Als we m nog opgestart krijgen, gaan we ‘m proberen te defragmenteren, en anders moet hij weet via Prakash naar de computer-maak-man! Dan zitten we weer een paar dagen zonder computer/ internet..

Ik heb m donderdag (vandaag) opgestart; hij gaf geen strepen meer als je het beeldscherm vasthield! Waarschijnlijk zitten de draadjes een beetje los ofzo. Nu heb ik in ieder geval wel beeld, en als hij strepen geeft sla ik tegen het scherm en dan zie ik alles weer! Primitief, maar effectief!

5 Responses to “Computer..”

 1. Hans Says:

  Zo weer bijgelezen… Haha maar goed dat ik bezig ben met afstuderen :P.

  Goed bezig met al dat sporten zeg, ben benieuwd hoeveel je afgevallen bent wanneer je terug komt.

  Oh en tegen computer moet je gewoon lief praten, heeft me iemand ooit vertelt :P.

  groetjes xxx

  Hans

 2. Mirjam Says:

  Ha Pleunie, het verhaal wat jij hier schrijft had Roy toen ook. Hij heeft een Acer, Dan is hoogstwaarschijlijk je beeldscherm kapot, heeft iets met de verbindingen te maken. Nadat hij gerepareerd was nooit geen problemen meer mee gehad, Knuf Mirjam

 3. Rosanne Says:

  Hee pleunie,

  Hoe is het daar? Raak je al een beetje gewend? Ik hoop dat je het naar je zin hebt en veel ervaring op doet.
  Geniet je ook nog een beetje als je vrije tijd hebt?!
  Vanavond ga ik met tim koken voor je moeder, dat had ze nog van ons tegoed. Dus dat wordt gezellig.
  Nou veel groetjes en succes!
  Rosanne

 4. Ma Says:

  Hallo,

  Lief dat Roos een berichtje voor je heft achter gelaten. Trouwens heel lief van iedereen die al je verhalen leest en iets voor je schrijft op deze site.

  De reactie van Lidy ontroerde mij al….dus kan ik me voorstellen wat het jou doet.

  Je bent natuurlijk heel benieuwd of het eten lekker was…
  Het eten had ik nog te goed vanwege mijn verjaardagscadeau (11 augustus). Tim is waarschijnlijk blij dat hij zijn ‘schuld’ nu eindelijk heeft ingelost.

  Je vader reageerde met zoiets als: “Ik krijg het wel weg.”
  Sjaak vond het wel lekker, Tim vond het te weinig en net als papa vond hij de biefstuk-stukjes die in het gerecht verwerkt waren taai.

  Mijn reactie: geweldig dat ze gekookt hebben! Het kostte me wel een beetje moeite om me er niet mee te bemoeien (dat verbaast jou niets). Ik denk dat dat gelukt is!
  Of het lekker was of niet, deot er veel minder toe. Ik heb heerlijk genoten van het eten en het ijs (nagerecht).

  Heel veel liefs van mij (en je pa)

  PS: ik bedoel helemaal niet dat ik het eten niet lekker vond, het smaakte mij prima!

 5. ju Says:

  Hihi kan je later altijd nog computer-maak-vrouw worden 😉

  Trouwens, Mirjam wist niet dat je in India zat 😛

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen