Worstjes!

eten/drinken Add comments

Ja, je leest het goed: worstjes. Je weet wel, die dingen die ze in Nederland wel hebben en in India niet. Of dus “ook”! Dat wisten we eigenlijk wel toen we ze hadden gekregen bij The Rock, maar toch was het een verrassing dat het mogelijk was om ze zelf te kopen.

Dinsdagavond ging Nandu (zwager Amar en manager ziekenh) met ons mee toen we naar huis gingen, en weer ons (de chauffeur) de weg. Wegwijzen kon gelukkig in het Telugu, wel zo makkelijk.. Was de shop net dicht!!!

Gelukkig zat er iemand voor de winkel waarvan Nandu wist dat die bij de winkel hoorde, en kon dus iets regelen. We gingen verderop een huis(?) binnen, en konden uit een vriezer kiezen wat we wilden. (Uiteraard is dit geen slager zoals in Nederland, maar hij had worst!) We kochten 2 pakken worstjes.. Geen idee, maar het waren 2 verschillende pakken.

’s Avonds hadden we gelijk een paar worstjes (half pak; rest in de vriezer gedaan) opgewarmd, en het was heerlijk om weer eens iets te eten wat vlees is! Hoe ik hier verder aan mijn ijzer kom weet ik ook niet.. Kip krijgen we ook zelden, en ik ben niet echt een goede vegetariër. Het was heerlijk! We hebben ze ook op brood gegeten met ketchup: prima, lijkt bijna een hotdog!

Ik heb genoten, en Heleen ook. We weten nu waar de zaak is, en als het goed is de chauffeur ook. We gaan proberen om hier vaker heen te gaan! Zo maak je ons hier weer helemaal gelukkig!

2 Responses to “Worstjes!”

 1. Ma Says:

  Hahahaha,
  Zo leuk!

  Niet alleen gaat ‘de liefde van de man door de maag’ maar ook die van mijn dochter!
  Helemaal happy met worst 🙂

  Super dat Nandu de worst kon regelen ondanks dat de shop dicht was.
  Fijn dat jullie een diepvries hebben, anders had alles in 1x op gemoeten.

  Liefs, van mij

 2. ju Says:

  Granen, peulvruchten, bonen en aardappels zit ook ijzer in! 😉

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen