Ziek…

ziek Add comments

Zaterdag had ik al last van mn keel. Tjah, kan gebeuren.. Helaas hielp een strepsil niet. Zondag bleek waarom. Ik kreeg een loopneus en werd verkouden.. Fijn, daar zat ik op te wachten: een koutje vatten in India! Nou ja, gewoon verder gaan.. Dinsdagochtend ook nog naar aerobics gegaan, maar het werd alleen maar erger. Dinsdag adviseerde Sarala (fysio) me al om antibiotica en allergie-medicatie te nemen, zoals ze zelf doet. Ik vertelde haar dat ik geen antibiotica ga slikken voor een koutje! Dat is niet goed!

Dinsdagavond kreeg ik van Amar een bezorgde blik, en hij regelde 2 pillen voor me. Ik heb hem uitgelegd dat ik geen allergie heb, en dus geen antihistaminicum nodig heb. Hij legde me uit dat ik geen allergie hoefde te hebben, maar dat die pillen wel de loopneus en keelpijn weg zouden nemen.. Als het erger werd, zou hij me zelfs antibiotica geven. Natuurlijk hoef ik die pillen niet te betalen. Ik mocht ze niet eens betalen.. Zo is Amar.

Ik besloot het te proberen. Mijn stem werd inmiddels ook al zwaar/ beschadigd, en ik was die neus zat. ’s Avonds de eerste pil geslikt; volgende ochtend was mijn loopneus al bijna weg, en mn stem klonk al beter. Misschien toeval, maar misschien werkt het echt. Ik heb woensdagmiddag mijn 2e pil genomen. Wie weet is het morgen wel over! Haha.

2 Responses to “Ziek…”

 1. Ma Says:

  Hoihoi,

  Heel goed! Geen antibiotica als het niet echt nodig is. Maar als je koorts krijgt dan natuurlijk wel, zeker daar want je weet gewoon niet wat het is en je kunt daar geen risico nemen dat je heel ziek gaat worden. In geval van twijfel: bellen! Maakt niet uit hoelaat!!

  Fijn dat je zo snel er van af was. Dan maakt het eigenlijk ook niet uit of het door de pillen kwam of niet 😛

  xxx

 2. ju Says:

  Jeetje, super pillen 😛

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen