Een blanke!

eten/drinken, traditioneel Add comments

Een blanke!

Zaterdag waren we uit eten in Pizza Fort. Dit is dus een andere pizzeria dan waar we vorige keer heen waren gegaan.. Het zag er hier wat moderner (of gewoon meer westers?) uit. We gingen de zaak binnen, en ik zag het gelijk: HIJ IS BLANK!!!

Ik ben verder totaal niet bezig met huidskleur ofzo, maar ik merkte dat het me, na 2 maanden geen blanke gezien te hebben (op Heleen na) gewoon heel bewust opviel dat hij uit India komt, maar uit het westen.

Ik ging zitten, maar was nog steeds verrast. Hij zag ons ook, en keek mij aan.. Hij kwam even naar ons toe om te kletsen. Hij kwam uit de VS, en was hier voor een uitwisselingsproject voor zn studie. Hij bleef nog 2 weken in Guntur, en zou dan naar Hyderabat gaan. (Daar gaan wij binnenkort ook heen; daar zit een studente van Oefentherapie Ceasar, en gaan wij een weekendje hallo zeggen en rondkijken.) In juni zou hij zelfs in Nederland zijn! Toevalliger kan het haast niet zou je zeggen..

Hij gaf ons zijn kaartje, aangezien ik mijn facebook account niet uit mn hoofd weet (gebruik ik ook nauwelijks). Hij had echt een “buisiness card” kaartje! Dat vond ik heel apart. Bleek dat hij gesponsord is door een “rotary club”, dus het is iemand met geld.. Haha.

We gaan m niet opzoeken in Hyderabat ofzo, maar het was wel heel leuk om een andere buitenlander te spreken.

Toen hij weg was, hebben we wat gegeten, haha. Ik vond het een stuk lekkerder dan in Pizza World, waar we vorige keer pizza hadden gekregen.. Omdat ik zo enthousiast was, hebben we dat woensdagavond weer gekregen:p Ik vond het prima;)

2 Responses to “Een blanke!”

 1. Harrie Says:

  Lieverd!

  Je wordt wel verwend daar met 2x in de week pizza. Raak daar maar niet aan gewend 😉 Maar wel fijn dat het kan, weten we hier tenminste dat je niks tekort komt. Je pakketje met bestellingen is ook onderweg. Dus als er volgende week geen bezoekje aan de pizzahut in zit, kun je daar op leven als het er is! 😉

  Kus!

 2. Ma Says:

  Hoi meisje,

  Leven op ons pakketje gaat niet lukken hoor! Harrie heeft op het poskantoor zelfs drop en een pak koekjes uit de doos moeten halen…snik!
  Ik had het nog wel zo goed (meerdere keren) gewogen op de personenweegschaal. Pakje op de weegschaal, het één erin, het ander er weer uit. Ik op de weegschaal met pakje, ik op de weegschaal zonder pakje en dan het één van het ander aftrekken. Vervolgens spullen in de doos, uit de doos en dan proberen het toegestane gewicht precies in de doos te stoppen….

  Zie je het al voor je?! Je pa werd er gek van. De weegschaal staat nog steeds beneden (hahaha, sinds zondag) en moet nodig weer terug naar boven, waar die niet in de weg staat.

  Er zat uiteindelijk toch 300 gram teveel in, dat zou betekenen 30 euro extra aan verzendkosten. Dus helaas!

  Ik las het vandaag via skypen met Harrie, heel jammer maar goed: het is niet anders.

  Love you!

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen