Wijziging in de dagplanning..

werk/stage Add comments

We zitten in het ziekenhuis met een chirurg, en dat betekende dus erg veel operaties. Ik heb het eigenlijk wel weer gezien, en zou graag wat meer fysio zien. Een operatie in de ochtend vind ik nog prima, omdat de fysio er dan toch nog niet is, maar in de middag kan ik mijn tijd wel beter besteden. Ik heb dat dinsdag besproken met de chirurg, en alles was mogelijk. Hij was blij dat ik dat zei. We sproken af dat ik tot 2 uur zou blijven, zoals voorheen ook het geval was, en dan zou ik om 7 uur terug zijn in het ziekenhuis. De fysio is er van 12.00 tot 16.00, en is er om 19.00uur weer. Ondertussen blijft Heleen in het ziekenhuis, en vermaakt zich met de operaties enzo. (Heleen wil na haar studie geneeskunde studeren en is helemaal weg van alle operaties!)

Zij blij, ik blij: iedereen blij! Behalve Emmanuel.. Hij maakte zich zorgen dat we teveel operaties zagen en te weinig fysio deden. Ten slotte is dat ook waarvoor we hier zijn gekomen! Heleen zag haar droom in duigen vallen. We hebben het de volgende dag met de chirurg besproken, en hij zou wat meer fysio in ons programma lassen. Zo hebben we vanochtend ook een post-operatieve patient laten lopen (althans, geprobeerd; ze hing meer, en het waren 2 stappen). We zouden op deze manier aan onze verplichte 6 uur pd. komen, en dan zouden de extra operaties in de eigen tijd van Heleen zijn. Is toch nog iedereen blij.

Ik zit dan van half 3 tot half 7 thuis, maar dat vind ik op zich wel relaxt. Ik kan mn dingen doen, nog wat informatie opzoeken en opdrachten maken.

Ik moet dan wel zorgen dat ik de volgende keer de sleutel bij me heb. Dat heb ik meestal, maar toevallig vandaag niet.. Ik ging weg, Heleen bleef op stage, en de sleutel bleef dus ook op stage. Toen ik thuis kwam, was de familie Prakash (hebben reserve sleutel) ook niet thuis, dus kon ik niks! Gelukkig had ik het nummer van Amar, dus belde ik hem. Hij zou wel iemand langs sturen om de sleutel te brengen, geen probleem. Ik had inmiddels honger; het was al half 4 geweest toen de jongen (die ik uit de operatiekamer kende) de sleutel kwam brengen. Lief!

Toen wat gegeten. Het was al koud, en ons gas hadden ze weggehaald dus kon ik het ook niet opwarmen in een pan ofzo. Dan maar koud. En dan klagen ze dat we te weinig eten..

5 Responses to “Wijziging in de dagplanning..”

 1. Ma Says:

  Hai,

  Dat is dus prettig geregeld!! Mooi!
  ’s Middags eventjes tijd voor jezelf is ook wel lekker, genoot je altijd al van.

  Big Hug!

 2. miranda Says:

  he pleun wat leuk die foto´´s
  blijf ze maar lekker sturen haha.
  groetjes van de buurvrouw.en opa.
  xxx doeiii

 3. Meike Says:

  Aah goed geregeld dat je dan niet ’s middags er hoeft te zijn voor de operaties. Lijkt mij stiekem wel heel erg leuk! Maar ik ben dan natuurlijk ook meer een geneeskunde-type:p haha. :D! x

 4. Els Says:

  Hey Pleunie,
  Leuk om al je verhalen te lezen pleun (Ik heb eindelijk eens de website bekeken.) Wat fijn dat alles zo goed gaat!! (je ziet er goed uit in de traditionele kleding!:D) Met ons team gaat het iets minder goed (we hebben één keer gewonnen en de rest verloren) en ik heb een blessure, een overbelasting bij mijn scheenbeen, het gaat nu wel weer wat beter en hopelijk kan ik vrijdag tegen Helios spelen!!
  Liefs,
  Els

 5. pleunie Says:

  Hoi Els,
  Leuk dat je me ook bezoekt:D Ik had inderdaad de site van NBB met competitiestanden al opgezocht.. Dus dat komt minder hard aan.
  Maar een blessure?? Dat had ik blijkbaar niet duidelijk gezegd: je hebt met 2 dames in het team geen tijd voor blessures:P
  Hopelijk gaat t snel over.. Ik zie nog wel of je idd tegen Helios hebt gespeeld;) Wel winnen; een tweede overwinning kunnen we wel gebruiken, en anders gunt Helios het ons vast wel haha.
  Succes met je been!

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen