Aerobics???

activiteiten Add comments

Zondagavond had ik nog even de computer aangezet, maar die werkte niet echt mee.. Mijn foto’s wilden niet op de computer gezet worden.. Duurde 3 kwartier voor een paar foto’s!

Ik heb verder ook een website nodig voor school, en daar kom ik niet op vanaf India. Dit was best frustrerend! Daarna nog even Harrie gebeld, kon ik al mijn frustraties kwijt; hij is een schatje, en hoort al mijn gezeur maar aan! Maar ik kon wel weer lekker slapen..

Gelukkig doet de computer het vandaag goed, en kan ik iig mijn foto’s en mijn verhalen kwijt! We kregen ook de vraag of we van “exercises“ houden, omdat we zeiden dat we graag wat actiefs deden zoals lopen. Annie blijkt aan aerobics te doen! Ze zou haar coach vragen of wij ook mee konden doen, en dan zouden we (in de ochtend, vroeg!) kunnen aerobicen! Dit zou wel heel leuk zijn, dus nu wachten we even af of dit door kan gaan.. Hier zou ik echt heel blij mee zijn!

Verder hebben we net weer nieuwe boter, nieuwe sapjes en nieuwe pindakaas gekregen! Dus ik ben weer zo blij als een kind, haha

6 Responses to “Aerobics???”

 1. ju Says:

  Een kinderhand is gauw gevuld!

  Zou wel tof zijn als jullie mee konden doen met aerobics! Zo komen er steeds meer vrijetijdsbestedingen bij, lijkt het wel!

 2. Ma Says:

  Hoihoi,

  Fijn hoor: zo’n lieve Harrie 😉
  Weet hij ook waarom je niet vanaf India op die website kan?

  Toch maar RET-therapie gaan volgen, heb je minder last van frustratie 😛

  Zou wel heel leuk zijn als dat aerobic door zou gaan!! Ik duim voor je! (Niet dat zoiets helpt, maar het gaat om het gebaar!)

  Horen er ook cadeautjes bij zo’n feest? Of bij een bezoek zoals bij de ouders van Emmanuel of bij die chirurg?! Wat is de gewoonte?

  Groetjes,
  Je ma
  xxx

 3. Harrie Says:

  Ik hoop voor jullie dat dat Aerobics inderdaad doorgaat! Hoe vaak in de week is dat? Want iedere dag nog vroeger op dan je nu doet, zul jij vast minder aantrekkelijk vinden dan de mogelijkheid om te kunnen sporten 😉

 4. Hans Says:

  Hej hej,

  Ik ben weer even bij aan het lezen, zit op de uni dus dan heb ik daar tijd voor ;). Weer hele ervaringen rijker zie ik, die vodka zal wel hard aangeslagen hebben, na een tijdje zonder alcohol.

  Wel leuk dat je ook zo’n feest mee krijgt, snuif je toch wat extra cultuur op heh.

  Hmm die Aerobics zal wel zwaar zijn om voor uit bed te komen, mij is het nog nooit gelukt om vroeg eruit te komen om te gaan sporten :S. Maar misschien sta jij wat sterker in je schoenen 😀

  Veel plezier daar en ik blijf je verhaal(tjes) lezen

  XXX

  Hans

 5. Leonie Says:

  Hee Pleunie!
  Leuk om te lezen dat je je daar nog steeds vermaakt! Aerobics zou wel leuk zijn! Lekker weer bewegen! Geniet ervan en ik wacht op je volgende berichtje!
  Xxx

 6. pleunie Says:

  Aerobics gaat idd door!!!

  Vanaf morgenochtend. Het is dagelijks (elke dag, dus ook op zondag – behalve maandag). Ik weet niet of ik dat 6 dgn per week ga doen, maar het was flexibel en ik kon zelf bepalen hoe vaak enzo;) Eerst maar kijken hoe het morgen gaat.. Ik heb het nog nooit gedaan!

  Ik moet dan om kwart voor 5 (!!!) weg, en ben rond 7uur weer terug. Ik moet mn bed wel uit, want Annie wacht op me! Is iig een stok achter de deur om mn bed uit te komen;)

  Heleen gaat niet mee, want -naast het feit dat ze erge rugpijn heeft- ze vindt het te vroeg; eerder naar bed werkt niet, ze komt niet eerder in slaap.. Jammer.

  Jullie horen nog wel hoe het morgen is.. Spannend!

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen