Zondag –> The Rock!

uitjes Add comments

Zondag ochtend zouden we vogels gaan kijken met de zwager van Amar, die de baas is van het ziekenhuis. We moesten hiervoor erg vroeg op (6uur klaar staan), maar door een miscommunicatie ging dat niet door. Om half 9 zou er namelijk een minister oid langs komen, die er tijdens de opening niet bij kon zijn. Het ziekenhuis is echt heel nieuw: opening was 28 september 2009! Dat is nu 3 weken geleden.. Maar hij opereert ook nog regelmatig in het andere ziekenhuis AIMS, wat op 2 minuten lopen afstand is. Half 9 werden wij ook verwacht in het ziekenhuis, maar we konden geen vervoer (chauffeur) regelen op zo’n korte termijn, dus hebben we tot 16.00u vrij weinig gedaan..

 

Amar had ons uitgenodigd om zondag naar zijn 2e huisje, ”The Rock”, te komen. We vroegen het ons af of Emmanuel dit zou accepteren. Hij wilde onze chauffeur meesturen en dan was het geen probleem. Dit vonden wij niet nodig, omdat we bij Amar in de auto zouden zitten. Om de chauffeur dan op zijn vrije dag achter ons aan te laten rijden leek ons vrij onzinnig. Amar en Emmanuel hadden het er via de telefoon over, en toen was het allemaal geregeld, en de chauffeur mocht thuis blijven. Relaxt, het ging dus echt door!

Zondag waren we dus om 16.00u bij Amar; schitterend huis! Daar hebben we gelijk een rondleiding gekregen, en zijn we vervolgens op pad gegaan. De weg was niet helemaal ideaal (erg hobbelig, en lang wachten op treinen) maar wel gezellig.

Eenmaal bij de rock aangekomen hebben we foto’s gemaakt van de zonsondergang (foto’s van Heleens camera zijn mooi, die volgen nog wel een keer), zijn we door het huisje gelopen, en in het ondiepe zwembad gaan zitten. Heerlijk.

Daarna hebben we een stukje over zijn land gelopen naar de dam. Deze dam hebben ze zelf gebouwd, omdat het erg droog is en op deze manier toch hun water zullen hebben.

Het begon al schemerig te worden, en het “kampvuur“ werd aangemaakt. Toen het donker was, heeft Heleen ook geprobeerd foto’s van de sterren te maken. Daarvoor was een lange sluitertijd nodig, maar het is gelukt! Op het vuur werden de – ja echt – worstjes gerookt. Dit waren zeker geen kippenworstjes ofzo, maar gewoon echte lekkere worstjes die we in Nederland ook hebben. Amar is een internationaal georienteerd persoon, dus heeft ook geen moeite met koeienvlees of alcohol; dat laatste heeft hij dus ook geregeld. Heleen kreeg na 1,5 maand eindelijk weer wat bier binnen! Voor mij stond wodka in de planning. Daar ben ik op zich geen fan van, maar gemixt met sprite was het best te doen. Na 2 glaasjes gingen we chapatti’s en rijst eten, en daarna gingen we weer terug naar huis. We waren iets voor 10en weer thuis.

Het was echt fijn, even weg van een “normale zondag“. Natuurlijk moesten we de volgende ochtend weer vroeg op voor stage, en begon er weer een nieuwe werkweek. Maar nu hebben we wel iets om de komende week op te teren;)

3 Responses to “Zondag –> The Rock!”

 1. ju Says:

  Jeeej wat klinkt dat leuk en gezellig!! Zeker ook prachtige foto’s gemaakt! Ik ben wederom benieuwd naar de foto’s 😉

 2. Harrie Says:

  Ziet er erg mooi uit daar! Amar heeft er iets moois van gemaakt, ondanks die grote steen op z’n land.

 3. Lidy Says:

  Verdienen die dokters daar zo goed dat ze zich zo’n huis kunnen veroorloven?? Of heeft hij zijn slag in het buitenland geslagen?
  Iig hebben jullie aan de foto’s te zien een heel relaxte zondag gehad!
  Voor herhaling vatbaar zulke uitstapjes.
  Groetjes en…. de helft zit er dus al op!!

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen