Update foto’s!

foto's Add comments

Er staan weer nieuwe foto’s op de site; maar je moet zelf wel ff kijken welke je al hebt gezien omdat ze in de andere albums erbij staan! Misschien lastig, maar dan heb je wel alles overzichtelijk bij elkaar staan. Volgende foto’s kan ik nieuwe albums voor aanmaken;)

Het heeft even geduurd, omdat ik de foto’s niet kon uploaden. Heb het een paar keer geprobeerd, maar uiteindelijk toch de professional ingezet: Harrie, help! Bleek dat er wat was veranderd in mijn rechten (mijn gebruiker) op de site.. Dus toen dat terug was gezet, kon ik gisteravond de rest van de foto’s erop zetten!

Het uploaden ging erg traag: bleek dat ze super veel Mb waren, dus moest ik ze verkleinen. Ik heb paint, dus dat is me gelukt:p daarna ging het een stuk makkelijker en bovenal: sneller!

Gisteravond heb ik ook met mijn Harrie op skype gebeld. Mijn moeder en ik hadden ontdekt dat we backgammon (leuk spelletje!) kon spelen via skype; dus dat hebben Harrie en ik gedaan. (Vandaar de reactie van Lidy=moeder Harrie, bij vorige bericht)

Toen ik ging slapen was het al 2 uur geweest; ik was die dag al erg moe, omdat ik doordeweeks ook niet heel vroeg in mn bed lig. Vanochtend om 10u waren we al weer aangekleed, want rond 10.15u zou het ontbijt gebracht worden. Om 11u (“but my people are always late”) zouden er volgens Emmanuel mannen komen om een airco (deed t niet) weg te halen, dusja. (We hebben hier trouwens alleen ventilatoren..)

2 Responses to “Update foto’s!”

  1. Ju Says:

    Leuk! Foto’s!

  2. Daan Says:

    Whieeee!!!! En toen stonden er ineens ook allemaal foto’s op, super leuk!!!! Wel een beetje gek om dat zo te zien hoor, je bent echt heel erg in India 😀

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen