Geen internet meer… maar wel coca cola!

internet Add comments

Gisteravond was ik net op internet; even op skype praten met de familie! Maar toen ik net hallo had gezegd begon het beeld stil te staan: ctrl-alt-del deed het zelfs niet meer. Computer uit gezet, maar hij wilde niet meer opstarten:(

Vandaag de laptop afgegeven, en hopelijk is hij snel gemaakt! Ik kon nu even bij de familie op internet. Ik heb gelijk een bestandje naar Harrie opgestuurd; misschien kan hij het vervormen zodat internet toch mogelijk is op mijn eigen laptop. Ik ga niet te hard hopen, maar we kunnen het altijd proberen;)

 

 

IK HEB COCA COLA! Ik ben nu helemaal dolgelukkig! 2x 0.5 liter, had Annie voor me gehaald! Ze zou de winkel doorgeven aan de chauffeur, zodat ik daar heen kan als ik wil om nieuwe flesjes te halen. Top, ik werd de sprite al zat:p

7 Responses to “Geen internet meer… maar wel coca cola!”

 1. Hugo Says:

  Ik zie dat er foto’s zijn, nice. Kan nu niet kijken (werken) maar dat ga ik later wel even doen (maar even afwachten of ik thuis internet heb, laatste tijd laat dat het regelmatig afweten.) Anyway, relaxed dat je cola hebt en water dat van de trap afstroomt binnen lijkt me erg apart om te zien 🙂

  Gr. Hugo

 2. Harrie Says:

  Pleunie, een eerste reactie heb je al in een poging internet op je eigen laptop te krijgen. Hopelijk gaat het ons lukken idd! Dat litertje zul je wel snel op hebben zeker?

  Hugo, je zou ook geen tijd moeten krijgen om zulke reacties te typen! Doorwerken moet je (of koffie halen…)! 😉

 3. pleunie Says:

  Laat Hugo lekker lezen! Wat is nou belangrijker: werken of mijn verhalen lezen?!;)

 4. Meike Says:

  PLEUNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
  Sorry sorry, mijn 1e berichtje op je website heeft even lang geduurd! Ik ben al wel een paar x wezen hoppen hier, maar heb nog niet de tijd genomen om een berichtje te plaatsen hahha:p zoals ik het lees heb je het prima naar je zin!! En met coca cola wordt alles natuurlijk alleen maar beter:D Echt super gaaf al je verhalen! Ik ga nog snel even doorlezen:)!!

  Zelf ga ik volgende week max betrekken, echt leuk:D! Dus heel druk bezig geweest met klussen & verhuizen! En ik ga over 4 weken ook stage lopen, alleen niet zo ver weg als jij hoor haha! Gewoon in kanaleneiland 1 km vanaf max lol:p Verder druk met tentamens, daar zul jij even geen last van hebben:D

  Liefs xxx Meike

 5. pleunie Says:

  Idd lang geduurd! En dat als mattie:o
  Nice, volgende week je kamer in! Harrie gaat misschien ook in Max wonen. Dan kom ik nog geregeld in de buurt van jouw kamertje gok ik;) Ik ben benieuwd naar je kamer als die klaar is! In januari kom ik een keertje thee drinken..
  Succes met je stage en tentamens!

 6. Ma Says:

  Hoi CoCa-Cola-Girl,

  Net een heel verhaal getypt, sluit de pc af…!
  Zo zie je maar: ook hier gaat weleens iets mis!

  Ik moet er wel om lachen: zo ‘dolgelukkig’ met 2 x 1/2 liter Cola. Moet je die delen met Heleen? Of zijn deze flesjes helemaal voor jou alleen?! 😉

  Les je dorst maar eerst met water, schenk daarna hele kleine glaasjes in en dan vooral nippen. Zo gaat de cola het langst mee 😛

  Heel bijzonder hoe in India zo blij kunt zijn met dingen die in Nederland zo gewoon zijn.

  Veel liefs!

 7. Ju Says:

  Nou jah zeg, geen eens Pepsi!?! 😉

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen