Zondag

huisvesting Add comments

Afgelopen zondag hebben we niks gedaan. Dat was wel erg weinig!

We hadden zaterdag de laptop met internet gekregen, dus was ik tot half 4 ’s nachts op (toen werd ik door mama naar bed gestuurd). Ik heb zondag tot 11uur geslapen; daarna gebruncht met dosa. We kregen om half 1/ 1 uur alweer de lunch; hadden we beiden geen behoefte aan (zag er trouwens ook niet lekker uit) en hebben we derhalve overgeslagen.

We zijn erg goed bezig geweest met het huishouden: we hebben de vloeren geveegd en gedweild; alle vloeren. Dat is dus de woonkamer, keuken, slaapkamer en ook nog het balkon dat erg smerig was! Kwam Lakhsmi (dienstmeid van fam Prakash) net binnenlopen toen de vloer nog nat was! Dus we hebben wel een paar voetstappen in de woonkamer..

Nu durf ik weer met blote voeten in huis te lopen! Echt een groot verschil. Ja, we hebben het erg laten versloffen inderdaad. We hadden een paar dagen eerder wel een bezem gewild, maar de onze was weg.

Dat was onze bezigheid van de dag. Ik heb de rest van de middag 2 tijdschriften gelezen die ik van Harrie had gekregen (in de post, bij mijn camera kabeltje) en heb een uur met hem gebeld. Heleen vroeg inmiddels hoe laat ze moest vertrekken voor de kerkdienst; bleek dat dit uitje niet doorging omdat de auto stuk was – en de chauffeur met de andere auto onderdelen ging halen ofzo. Het was niet eens zeker of we wel vervoer hadden voor maandag naar stage. Het vervelende was dat Heleen hier de hele dag naar uit heeft gekeken, en er niks uit hunzelf werd verteld. Maar volgende week zou ze dan wel eindelijk naar een Engelse kerk gaan..

’s Avonds hebben we een film gekeken, en geprobeerd te internetten. Heleen was 2 uur bezig met een paar mailtjes; toen ik het daarna probeerde, wilde het helemaal niet meer. Helaas, ik baalde wel! Dan maar volgende dag proberen…

De volgende dag konden we gewoon naar stage, want er was een auto geregeld. We reden nu in een andere jeep:p

3 Responses to “Zondag”

 1. Ma Says:

  Hoi,

  Niets gedaan?! Dan bedoel je de zondag er voor? Want deze zondag zijn jullie flink aan de schoonmaak geweest en dat is zeker niet niets’!!!
  Ik verwachtte eigenlijk dat de ‘meid’ ook bij jullie zou schoonmaken. Heel vaak klinkt het alsof jullie in een hotelsituatie zitten….! Eten wordt bezorgd enzo. Krijgen jullie dagelijks schone handdoeken? Want met al dat zweetweer is het wel lekker om te douchen en genoeg handdoeken te hebben.

  Kusje van mij!

 2. pleunie Says:

  handdoek was ik vergeten van thuis; dus heb ik hier een (1!) handdoek gekregen. Die doe ik elke paar dagen in de was, dan is het ’s avonds weer schoon en droog (gebruik m dus paar keer).
  Over het schoonmaken is het mij nog niet duidelijk: Annie zei dat Lakhsmi ook zou schoonmaken en dat de badkamer schoongemaakt zou worden; maar daar merk ik nog niks van. Geen probleem, af en toe een bezem gebruiken kunnen we wel;)

  Inmiddels weet ik niet meer wat ik afgelopen zondag heb gedaan, en wat de zondag ervoor! Maar het schoonmaken hadden we ’s ochtends gedaan, en de middag/avond hebben we niks gedaan –> dat bedoelde ik.

 3. Ju Says:

  Haha ja je moet het schoonmaken niet verleren, anders valt het zo tegen als je weer op je studentenkamer zit 😉

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen