Inentingen, ticket, visum..

Voorbereidingen Add comments

Ik ben nu bezig met alle voorbereidingen. Je moest eens weten hoeveel er eigenlijk gedaan moet worden voordat je weg kunt!

Inentingen heb ik gehaald bij de GGD. Deed stiekem toch wel een beetje pijn, alhoewel ik altijd stoer moet doen.. Prikte ze precies door een bloedvaatje heen!

Ik heb mijn mede-reiziger Heleen vorige week ontmoet, en gisteren hebben we een Indiaas etentje gehad met de vorige

nan

India-gangers om alle tips en verhalen te horen. Ik heb alles, behalve de soep, met mn handen gegeten. Correctie: met mijn hand; want je linkerhand is je vieze hand, dus daar kun je niet mee eten! Alvast oefenen om met 1 hand een stukje nan brood te scheuren. Het is wat lastig, maar uiteindelijk gaat het wel. Het was echt heel leuk om alle verhalen te horen, dan gaat het ook wat meer leven! En tips zijn meer dan welkom..

Tickets moeten we nu echt snel gaan boeken! Maar het is zo lastig, omdat we niet precies weten wanneer we terug willen. En visum moeten we ook regelen, maar dat mag nog niet omdat school daar ook bij helpt. 10 aug. krijg ik meer informatie hierover..

Op het moment ben ik nog druk bezig om een onderhuurder te vinden! Dubbele huur is vervelend; in India betaal ik ook 5E per dag kost/inwoning. Verder heb ik wel alle kosten daar zoals reiskosten, (traditionele) kleding, shampoo, cola, wc-papier.. En dan om alles te kunnen kopen: een VISA kaart! Is niet noodzakelijk, maar is wel handig voor het geval dat;) Dus ik zit nu midden in de aanvraagprocedure!

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen