Eindelijk!

internet Add comments

Eindelijk lijkt alles goed te komen! We kregen vandaag, zaterdag, een laptop met internet! Dat is wel heel relaxt. Na 11 uur ’s avonds (19.30u NLse tijd) is het gratis, dus we zullen zoveel mogelijk na 11u Indiase tijd internetten; maar overdag is het ook niet echt duur. (Aanschafkosten wel, maar daar krijgen we wel wat voor terug) Precieze kosten weet ik niet goed meer, maar dat vraag ik nog wel na..

’s middags wilden we naar de backery om daar wat drinken enzo te kopen, maar toen kwam Annie even langs. Ze kon ons wel langs een winkel laten brengen met sapjes, coca cola ed. Dit klonk echt super! Om 16.00u zal de chauffeur klaar staan en ons daarlangs brengen; vervolgens kunnen we dan door naar stage.

Stage is nu ook een stuk leuker; ze proberen ons nu veel meer te laten doen. We mogen zelfs naar het oude gebouw. Hier zijn de patiënten zo veel leuker en afwisselender! Mensen met een beetje kracht en met een beetje humor, waar je meer mee kan dan alleen passieve bewegingen uit voeren.

Morgen gaat Heleen ’s avonds naar de kerk; een Engelse kerk dit keer! Is beter te begrijpen dan Telugu.. Goed geregeld.

2 Responses to “Eindelijk!”

  1. Ma Says:

    SUPER!!!

    Wat fijn dat ze zo hun best doen om aan jullie wensen tegemoet te komen!!

    ENJOY LIFE!!!

  2. Mirjam Says:

    Ha Pleunie,Eindelijk is het zover en heb je de laptop. Contact met de buitenwereld is er weer voor je! Ik ga even verder met je verhalen lezen.Je fotoos heb ik al bewonderd! Geniet er maar lekker van! kus Mirjam

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen