Weer een berichtje..

algemeen Add comments

Internet is nog steeds op de computer van de familie. Ik kon nu bijna niet op internet omdat Emmanuel sliep, maar gelukkig voor mij kwam hij me melden dat ik wel op de computer kon! Weer een berichtje dat ik kan plaatsen:)

DS is inderdaad een spelcomputer.. Wat een leuke reacties! Ik lees alle reacties, maar ik heb – in ieder geval momenteel – niet genoeg tijd om overal op te reageren. Weet dat ik het wel erg waardeer wat jullie schrijven!!!

In een nieuw tabblad heb ik een aantal feitjes (“WistJeDatjes” – ja, net als bij Helios!) geschreven, misschien ook wel leuk om te lezen..

Foto’s maken ben ik druk mee bezig; ik hoop ze snel op internet te kunnen zetten! Ik wacht nog op mijn kabeltje dat op de post is gedaan..

3 Responses to “Weer een berichtje..”

 1. Lidy Says:

  Hey Pleunie,
  Wat toch leuk om iedere keer je berichtjes te lezen!
  ja dat wachten….. ik weet hoe dat voelt in Ghana gaat het er net zo aan toe. Maar je kunt je ook afvragen of het stresserige Hollandse leven wel zo goed is voor de mens.
  Ik ga ervan uit dat ” het kabeltje’ er snel zal zijn, ook wat leesvoer om de stille uurtjes door te komen.
  Veel succes in het orth. ziekenhuis en tot een volgende keer!

  Lidy

 2. maria kemper Says:

  dag pleunie,
  met veel belangstelling volgen we je belevenissen.
  Nog maar een enkele dag en dan heb je de stage in het eerste ziekenhuis er al weer opzitten.
  We wensen je in het 2e ziekenhuis ook veel succes en zullen die berichten met even veel plezier volgen.
  gr. maria.

 3. Ma Says:

  Hoi Pleuntje,
  Ik opende mijn mail en zag dat je weer wat berichtjes geplaatst had. Heel leuk!
  Ik moet nu nog gaan opletten ook, zodat ik niets mis.

  Gister na jouw 2e smsje (waarin je vroeg om te bellen) dacht ik: snel naar huis. Jij vraagt dat niet zo maar 2x. Ik ging pas rond 18.00u naar huis (school werd aangekleed voor de kinderboekenweek) en ik dacht direct op de pc te kunnen skypen, maar….je raadt het al: Pa en Sjaak hadden de beide pc’s bezet met hun pokerspel!
  Sjaak vroeg wel heel lief of ik nog 10 minuten kon wachten en pa wilde direct plaats maken en boven verder te pokeren. Ik koos ervoor om ‘even’ te wachten.

  Toen Sjaak van de pc ging, werd de patat bezorgd (ja, ja, dit is Nederland) en werd ik steeds onrustiger. Ik wilde gewoon bellen!!
  Gelukkig hoorde ik dat je al met je Harrie gsproken en was je dipje door hem en al het werk alweer een heel stuk minder.

  Lastig hoor! Ik kan je alle ruimte en vrijheid geven, als jij je daar lekker bij voelt, maar ik wil er voor je zijn als je even stoom wilt afblazen of me op een andere manier nodig hebt. Dat bedoel ik dan letterlijk, maar de telefoon was ook een redelijk alternatief. Alleen jammer dat het geluid zo slecht was. Ik hoorde je maar heel zacht.
  Mijn skype is start- en gebruiksklaar geinstalleerd door Harrie geregeld, het nadeel daarvan is: ik weet niet hoe ik moet skypen op een andere pc. Dan moet ik minimaal mijn eigen ww kennen en die kent Hariie alleen, hahaha!

  Zo zie je maar: ook in Nederland ben je zo nu en dan afhankelijk van anderen.

  Dikke kus, dag liefje!
  Spreek je gauw weer!

  xxx

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen