ZIEK!

ziek Add comments

Ja, het werd ook eigenlijk wel tijd.. Wij werden ziek! Vrijdag bleef Heleen thuis (ivm hevige hoofdpijn), en toen ik thuis kwam zei ze dat er diarree en overgeven bij was gekomen. Ik had nog nergens last van, en ging ook zaterdag gewoon naar stage. Maar aan het einde van de ochtend voelde ik me toch wat minder lekker worden; last van mijn buik. Misschien dat het met wat water wat minder werd (niet dus). De fysio wilde Emmanuel bellen om de chauffeur vast te sturen. Uiteindelijk stemde ik toe; chauffeur was er binnen 2 minuten (staat hij er de hele tijd te wachten ofzo?) Onderweg voelde ik me steeds slechter worden. Eenmaal thuis gong ik gelijk op bed liggen. Ik kreeg van Heleen wat water en biscuitjes, maar dat hielp niet echt. Zoveel mogelijk geprobeerd te slapen, maar dat gaat niet echt makkelijk met misselijkheid en pijn in al mijn spieren! ’s Avonds wat cup-a-soup genomen, want ik had op zich wel honger.. Zondag voelde ik me nog steeds niet optimaal, maar wel een stuk beter dan de dag ervoor! ’s Avonds nog een puri gegeten, en we kregen een tas vol sapjes! Heleen en Annie hadden bedacht wat de oorzaak kon zijn geweest; het moest bedorven voedsel of ongekookt water zijn geweest! Annie lette heel goed op al het eten dat ze ons voor zette, en chips van 1 maand over datum (zelf gekocht in het winkeltje) kan ook niet zoveel kwaad. Het enige dat we verder allebei hadden gehad, dat anders was dan in het begin was “ziekenhuiswater”. We hadden donderdag onze fles water uit de vriezer (lekker koel!) vergeten, en dronken het water van de fysio’s. Dat zat in dezelfde ton als ons eigen water (de fysio’s dronken het zelf ook) en we namen aan dat het dus ook veilig moest zijn. We mochten dus vanaf heden geen water meer in het ziekenhuis drinken, en moesten weer flessen water meenemen zoals in het begin! Zelfs hun meid probeerde het met handen en gebaren duidelijk te maken! Ik hoop dat dit het geweest is; dan weten we tenminste de oorzaak, en hoeft het niet nog een keer te gebeuren! Maandag ging Heleen weer naar stage, zij voelde zich prima en had wel weer zin in stage. Ik bleef nog een dag thuis om goed te herstellen.

2 Responses to “ZIEK!”

  1. ju Says:

    Ahhh gelukkig ben je wel weer beter nu!

  2. Ma Says:

    Gelukkig duurde het niet zolang, maar wel een beetje zielig!
    xxxxx

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen