Ff kort…

Uncategorized Add comments

Hallo lieve mensen,

Ik heb net eindelijk alle berichten kunnen lezen! Echt heel leuk! Veel vooral, haha.

Ik zit nu op de computer bij de familie Prakash, die hebben internet.. Mijn eigen internet zijn ze mee bezig; op mijn laptop kan internet via een USB niet geinstalleerd worden omdat ik geen windows heb:( Nu zijn ze een laptop met windows aan het zoeken.

Ik heb tegenwoordig een Indiase SIM kaart, waarmee ik ook naar het buitenland kan bellen! Dat was nog een heel gedoe, maar dat vertel ik nog wel.. Dus kan ik nu met mijn ouders en met Harrie bellen. Vanmidddag is alles geregeld, en ik heb er beltegoed van 1000 roepie opgezet. (na 2 telefoontjes al bijna gehalveerd, haha!)

Dit was even een kort berichtje, ik heb al veel meer verhalen getypt, maar die staan nog op mijn laptop (dit internet-uitje was onverwacht..) De rest komt binnenkort!

Het bevalt in ieder geval nog! Fysio’s zijn aardig, huisje is super, we hebben zelfs tv! Eten ben ik niet meer zo enthousiast over –> maar ik krijg nu gelukkig gekookte aardappels! Heerlijk!

Liefs van mij..

7 Responses to “Ff kort…”

 1. Harrie Says:

  Lieverd!

  Fijn dat we steeds meer contact mogelijkheden krijgen. Vind het maar raar zo weinig van je te horen als in de afgelopen twee weken. Hopelijk wordt dat internet ook snel geregeld!

  Kusje

 2. ju Says:

  Leuk om weer wat te horen! Ben blij dat je het naar je zin hebt! Ik ga je wel missen op mn verjaardag hoor… 🙁

  xx

 3. Lidy Says:

  Pffff…. ik begon me na zo’n lange radiostilte al ongerust te maken!!!!
  (Niet heus hoor)Ik heb zo mijn contacten en blijf toch wel op de hoogte van het wel en wee daar in India!
  Veel liefs en veel plezier in je werk en in Guntur e.o.

 4. Daan Says:

  Ahhhh wat irritant van je internet zeg! Vond het wel leuk om weer eventjes wat te horen van je 🙂 Balen van dat eten ook, misschien went het nog wel, you never know…. Geniet voorlopig maar extra van de gekookte aardappels! Liefs

 5. Laura Says:

  Hee meis!
  Lekker gekookte aardappels 🙂
  Ben erg benieuwd naar je komende verhalen!
  Liefs!

 6. Hanna Says:

  Hi Pleunie! Hoe is het in India? Ik heb je gewoon even gegoogeld en daar was je! Ben erg benieuwd hoe het land is, we hebben op dit moment een vrijwilliger die eerder ook in India is geweest hoop dus dat je snel weer internet hebt en dat ik je verhalen kan lezen! Heel veel succes en plezier, dikke kus

 7. Barbara Says:

  Hee Pleunie!!
  Ik heb me helemaal ingelezen hoor! Wat worden jullie super opgevangen daar joh! En verwend.. met gekookte aardappels :S! Haha! Have fun!
  Kuss Barbara

Leave a Reply

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen