Stage, huur en eten!

afscheid, eten/drinken, huisvesting, werk/stage 13 Comments »

Woensdag zouden we naar een ander ziekenhuis gaan (AIMS), maar dat ging niet door; de chirurg is naar een conferentie en komt dit weekend pas weer terug! Dus – na het afscheid – verschenen we gewoon weer terug op ons oude vertrouwde plekje in Lalitha hospital! Dat was niet ideaal, maar je moet iets!

Afscheid Lalitha was trouwens Read the rest of this entry »

Afscheidsfeestje

afscheid 5 Comments »

Vrijdag 21 augustus was het al tijd voor mijn afscheidsfeestje! Ik had nog niet het idee dat ik bijna wegging, maar het was maar 1,5 week voor vertrek!!

Vanaf 20.00u was iedereen al welkom, en al snel verschenen de eerste gasten.. Ik was vergeten te zeggen dat cadeaus niet nodig waren; ik had al een mailtje gehad met de vraag wat voor cadeautip ik had! Ik had geen ruimte bij mn ouders of in mn koffer voor allerlei troep! Maar de eerste gasten begonnen al gelijk met cadeaus..

Gelukkig zijn de dingen die ik heb gekregen nog best nuttig gebleken; leesboeken voor onderweg, een puzzelboekje en een waaier met allerlei plaatjes zodat je bijna alles kunt aanwijzen wat de mensen daar niet begrijpen! Bedankt allemaal!

Het paste op een gegeven moment niet allemaal in mijn kamer, dus het feest had 2 lokaties: mijn kamer en de woonkamer! Maar vanaf mijn kamer kon je de mensen in de woonkamer ook zien zitten, dus dat was best gezellig! Mensen liepen zelf wel heen en weer.. Uiteindelijk werd de groep weer wat kleiner naarmate het steeds later werd, en toen gingen we weer op mn kamer zitten. Iemand kwam op het lumineuze idee om ipv “kaartje blazen” “jenga blazen” te doen! Dat was erg grappig, maar toch wel een beetje vreemd..

Uiteindelijk om 03.00u ’s nachts was er nog maar 1 biertje over, en heeft Harrie iedereen eruit geschopt met de mededeling dat bier op was, en hij moe was en naar bed ging, dus dat iedereen dus weg moest! Iedereen begreep het wel, en het duurde dan ook niet lang voordat ik sliep..

Het is een heel geslaagd feestje geweest!:D Ik kijk nu al uit naar het welkomstfeestje;)

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen