Update stage, Kerst en reizen!

activiteiten, huisvesting, veiligheid, vertrek, werk/stage 9 Comments »

Uiteindelijk zijn we zaterdag ook vrij geweest, en maandag ook.. Dinsdag zijn we weer naar stage gegaan, na een extra lang weekend. Ik vond het wel relaxt, had de vrije dagen echt nodig om de rest van deze week af te kunnen maken. Inmiddels hoef ik alleen vanavond en morgen nog.

De “strike” is nog niet over. De Bandh, ofwel de demonstrantengroep, zie je nog steeds op straat. In andere steden is het erger, in Guntur is alles relatief rustig. Dit betekent dat jullie je geen zorgen hoeven te maken;) Daarnaast zijn de mensen ook niet uit op geweld oid, dus voor mijn gevoel zijn de vrije dagen niet echt nodig geweest voor onze veiligheid, maar wel relaxt voor onze rust.

Het nadeel is dat veel winkels gesloten zijn. Dit betekent dat we niet naar de supermarkt kunnen voor de laatste keer boodschappen doen.. Misschien (voor mij) is de winkel maandag of dinsdag weer open? En anders hebben we altijd nog een backery, waar ik chips en koekjes kan halen voor in de trein. Het postkantoor is ook dicht; Heleen wou nog een pakketje met boeken ed. opsturen, maar nu is dat ook maar de vraag of dat gaat lukken.. Misschien morgen?

Morgen is ’s avonds de kerstviering van “Nursing College”, waar we heen gaan. Heleen heeft daar een rol toebedeeld gekregen: zij is de kerstman!!! Ik heb daar geen rol, want ik doe maandag blijkbaar mee met de kerstviering bij het KMPDC. Daar wordt een toneelstuk opgevoerd waarin ik Read the rest of this entry »

Stage, huur en eten!

afscheid, eten/drinken, huisvesting, werk/stage 13 Comments »

Woensdag zouden we naar een ander ziekenhuis gaan (AIMS), maar dat ging niet door; de chirurg is naar een conferentie en komt dit weekend pas weer terug! Dus – na het afscheid – verschenen we gewoon weer terug op ons oude vertrouwde plekje in Lalitha hospital! Dat was niet ideaal, maar je moet iets!

Afscheid Lalitha was trouwens Read the rest of this entry »

Zondag

huisvesting 3 Comments »

Afgelopen zondag hebben we niks gedaan. Dat was wel erg weinig!

We hadden zaterdag de laptop met internet gekregen, dus was ik tot half 4 ’s nachts op (toen werd ik door mama naar bed gestuurd). Ik heb zondag tot 11uur geslapen; daarna gebruncht met dosa. We kregen om half 1/ 1 uur alweer de lunch; hadden we beiden geen behoefte aan (zag er trouwens ook niet lekker uit) en hebben we derhalve overgeslagen. Read the rest of this entry »

Verhuizen

huisvesting 4 Comments »

Harrie belde me nog: na dit ziekenhuis, ga je dan verhuizen? Nee, dan blijf ik gewoon op dezelfde plek. De chauffeur brengt ons dan naar het andere ziekenhuis toe; 5 minuten van het eerste ziekenhuis vandaan.

Read the rest of this entry »

Kamer leeg…

huisvesting 5 Comments »

Ik ben druk bezig geweest om alle prullen uit mn kamer te halen.. Goh, ik wist niet dat ik zoveel troep had!!! Alles in dozen, tassen, kratjes en zakken gedaan, om het zo makkelijk mogelijk te verplaatsen en op te slaan.

Harrie heeft me veel geholpen met pakken. De helft hadden we zondag samen naar mijn ouders gebracht. Gisteravond de rest gepakt. Dit moest ik vanochtend allemaal alleen naar beneden sjouwen, omdat meneer doordeweeks werkt. Ach, hij had zondag ook wel 5x meer gelopen dan ik. Bovendien kreeg ik onverwacht hulp van Joline (huisgenootje) en een vriendin van haar, scheelt gelijk weer! Verder kreeg ik ook hulp van de onderbuurman, die mijn loodzware koffer de rest van de trappen wel af wilde tillen! Bedankt allemaal! Maar 3 verdiepingen is nog steeds ver..

Nu staat het inmiddels allemaal bij m’n ouders. Sorry pap, mam(A) Ik kan alleen zeggen dat over een paar maanden alle troep weer weg is..

Het was best confronterend om zo bezig te zijn met de voorbereidingen voor mijn vertrek. De eerste tranen zijn al gelaten… Maar gelukkig vanavond nog een gezellig etentje met mijn ouders, broers en Harrie.

Vanmiddag komt Julia, en zal ik de sleutels overhandigen. Zij zal dan 4,5 maand op mijn kamertje passen.. Ik zal straks nog even stofzuigen voordat ze er is!

Kamer..

huisvesting No Comments »

Omdat ik geen zin had in 5 maanden extra huur, had ik besloten om mijn kamer te gaan onderverhuren. Na wat zoekwerk is het gelukkig gelukt!

Julia komt in mijn kamer. Zij is vrijdag langsgeweest, en was erg positief. Zij leek mij een aardig meisje, en een goede huurder:p Dus hebben we afgesproken dat zij erin mag vanaf september!

Als ze terugkomt van vakantie, moeten we nog wel alles op papier zetten, maar de afspraak staat.. Weer een zorg minder!:)

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen