Sinterklaas weekend

nieuws(bericht), uitjes 8 Comments »

Vrijdagavond kwam Sandra aan op het station in Guntur. We gingen haar ophalen met de auto. Eenmaal in het appartement konden we lekker bijpraten, en heb ik Sandra wat noodles gegeven. Die had namelijk geen fatsoenlijke maaltijd gehad omdat ze rond etenstijd in de trein zat.

Zaterdag gingen we naar een Boeddha beeld, wat echt groot was. Daar zagen we ook een dode hond liggen.. Om de hoek zagen we haar puppy’s liggen, zielig! Verder was het beeld interessant om te zien, en hebben we een aantal foto’s gemaakt. Daarna gingen we naar de tempel die erbij hoorde. Vanaf een bepaalde plek kon je het Boeddha beeld op de achtergrond zien, dat was wel mooi. Daarna gingen we naar een tempel die nog in gebruik was; was niet de bedoeling dat we daar foto’s maakten, dus dat respecteerden we. Daar zagen we mensen bidden, en heel veel mensen en kinderen bedelen om geld. Het is slim om bij een tempel te bedelen, maar ik vond t vervelend omdat ze om je heen bleven hangen. Binnen zagen we ook een aap! Read the rest of this entry »

Overstromingen

nieuws(bericht) 4 Comments »

Ik kreeg al bericht van thuis: hoe zit t met overstromingen daar, in de Andhra Pradesh? Dat is namelijk de staat waar ik zit..

Dit was niet in mijn district, maar in de 2 districten ernaast. De mensen zijn daar Read the rest of this entry »

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen