Vrijdag-vrije dag

communicatie, muziek, werk/stage 5 Comments »

Vanaf dinsdag moesten we weer naar stage.. Maar vrijdagochtend kregen we opeens een smsje: “No CBR due to Bandh.” –> geen idee wat dat is, maar dat betekende dat we een dagje vrij waren vandaag! Heerlijk, zat ik echt op te wachten:d

In de auto horen we namelijk regelmatig Indiase muziek, en de populaire muziek van nu is wel leuk! We hebben van Tondan (naam onthouden, doet echt veel voor ons hier) een cd gekregen met Indiase muziek. Ik dacht dat hij een cd’tje zou branden, maar hij kocht er gewoon 2. Aan de andere kant, de cd’tjes kosten hier ook echt geen drol; een euro. En dan krijg je een cd met enorm veel nummers! Die nummers probeerde ik vanochtend een beetje te ordenen is nummers die wij kennen en nummers die wij niet kennen, zodat ik ook nrs op mijn mp3 speler kan zetten. Read the rest of this entry »

Computer..

communicatie, internet 5 Comments »

Het is weer zover: computer vertoont weer kuren! Balen.. Hij gaf eerder wel eens een half scherm, maar als je m opnieuw op startte deed hij het weer. Heleen moest je m steeds vaker opstarten voordat hij het goed deed, maar nu geeft hij strepen op het scherm! Dikke, en mooie kleurtjes. Na een paar keer opnieuw opstarten geeft hij nog wel eens een half scherm, maar daar valt ook niet mee te werken. Als we m nog opgestart krijgen, gaan we ‘m proberen te defragmenteren, en anders moet hij weet via Prakash naar de computer-maak-man! Dan zitten we weer een paar dagen zonder computer/ internet..

Ik heb m donderdag (vandaag) opgestart; hij gaf geen strepen meer als je het beeldscherm vasthield! Waarschijnlijk zitten de draadjes een beetje los ofzo. Nu heb ik in ieder geval wel beeld, en als hij strepen geeft sla ik tegen het scherm en dan zie ik alles weer! Primitief, maar effectief!

Gesprekje met Prakash…

communicatie 2 Comments »

We hebben geen normaal contact met de familie; het gaat altijd over dingen die zij voor ons moeten doen, die ze beloven en vervolgens niet doen. Ik werd het een beetje zat, en besloot met Annie en Emmanuel te gaan praten en niet alles op te kroppen.

Maandagavond hadden we een gesprekje geregeld. Heleen ziet wel hoe de dingen komen, – of niet komen, – maar ik wil graag dat dingen duidelijk zijn. Read the rest of this entry »

Beltegoed opwaarderen

communicatie 6 Comments »

Ik wilde al een paar dagen mijn beltegoed opwaarderen, maar ik wist niet zo goed waar. Annie zou het aan Emmanuel vragen..

Emmanuel reed ons vrijdag naar de backery, en vroeg of ze daar ook Vodafone opwaardeerkaarten hadden. Ik begreep van niet, maar later die avond bleek dat ze dat wel zouden hebben. Zaterdag wilden we er langs, maar omdat we onverwachts naar een supermarkt gingen, ben ik niet meer bij de backery geweest. Zondag winkels dicht, dus maandag (vandaag) was het dan eindelijk zover!

We gingen ’s ochtends na stage langs de backery, en ik vroeg om een opwaardeerkaart; over een half uur zouden ze die krijgen. Omdat ik het Indiase tempo inmiddels wel ken, Read the rest of this entry »

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen