Weekend..

uitjes, werk/stage, ziek 2 Comments »

Zondag hebben we vogels gekeken. Ik was echt benieuwd wat ik ervan moest verwachten, maar uiteindelijk gingen we naar een soort reservaat. Het was niet zo groot, maar er zaten me toch veel vogels!!! Bleek dat er ook vogels kwamen uit Siberie, Canada en Groenland. Die beesten vliegen een eind voor een beetje Indiase zon. Er stonden ook borden met informatie over de vogels. We gingen ’s middags, dus het was best warm! Ik heb een paar foto’s gemaakt, en toen gingen we weer terug.

Zondagavond gingen we weer naar de Rock. Read the rest of this entry »

Ziek…

ziek 2 Comments »

Zaterdag had ik al last van mn keel. Tjah, kan gebeuren.. Helaas hielp een strepsil niet. Zondag bleek waarom. Ik kreeg een loopneus en werd verkouden.. Fijn, daar zat ik op te wachten: een koutje vatten in India! Nou ja, gewoon verder gaan.. Dinsdagochtend ook nog naar aerobics gegaan, maar het werd alleen maar erger. Dinsdag adviseerde Sarala (fysio) me al om antibiotica en allergie-medicatie te nemen, zoals ze zelf doet. Ik vertelde haar dat ik geen antibiotica ga slikken voor een koutje! Dat is niet goed! Read the rest of this entry »

ZIEK!

ziek 2 Comments »

Ja, het werd ook eigenlijk wel tijd.. Wij werden ziek! Vrijdag bleef Heleen thuis (ivm hevige hoofdpijn), en toen ik thuis kwam zei ze dat er diarree en overgeven bij was gekomen. Ik had nog nergens last van, en ging ook zaterdag gewoon naar stage. Maar aan het einde van de ochtend voelde ik me toch wat minder lekker worden; last van mijn buik. Misschien dat het met wat water wat minder werd (niet dus). De fysio wilde Emmanuel bellen om de chauffeur vast te sturen. Uiteindelijk stemde ik toe; chauffeur was er binnen 2 minuten (staat hij er de hele tijd te wachten ofzo?) Read the rest of this entry »

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen