Joehoe!

algemeen, internet 4 Comments »

Woehoe!!! We hebben hier weer internet!

De laptop doet het niet goed (beeldscherm nog steeds problemen; wordt nu gefixt) maar we hebben een kabel gekregen. Die kabel kan ik gewoon inpluggen in mijn eigen laptop, dus dan maakt het niet uit dat ik Linux heb. De kabel is van het internet van Prakash; we “lenen” nu zijn internet. Het nadeel is dat we nu niet op internet kunnen als de familie op internet zit en omgekeerd. Denk dat we daar wel uit kunnen komen..! Ik ben gelukkig, haha!

Binnenkort weer verhalen posten over hoe het hier nu allemaal is! Read the rest of this entry »

Internetten bij de buren…

internet 5 Comments »

Hallo allemaal,

eindelijk weer eens een berichtje van mij. Het verhaal over het internet: Emmanuel had de laptop nodig, omdat ze sinds dit schooljaar begonnen zijn met presentaties geven in de les als nieuwe lesmethode. Het nieuwe schooljaar is nu net 2 weken begonnen ofzo, en de enige beschikbare computer was blijkbaar de onze. We kregen een smsje met de tekst dat Emmanuel de laptop voor een paar uur meenam. De volgende dag geinformeerd wanneer hij terug kon zijn; zondag hadden we weer een laptop! Helaas was hij maandag weer weg! Inmiddels is hij weer terug, en hebben we de deal dat hij in de ochtend gebruikt kan worden door school, en dan ’s middags weer terug is bij ons. Read the rest of this entry »

Computer..

communicatie, internet 5 Comments »

Het is weer zover: computer vertoont weer kuren! Balen.. Hij gaf eerder wel eens een half scherm, maar als je m opnieuw op startte deed hij het weer. Heleen moest je m steeds vaker opstarten voordat hij het goed deed, maar nu geeft hij strepen op het scherm! Dikke, en mooie kleurtjes. Na een paar keer opnieuw opstarten geeft hij nog wel eens een half scherm, maar daar valt ook niet mee te werken. Als we m nog opgestart krijgen, gaan we ‘m proberen te defragmenteren, en anders moet hij weet via Prakash naar de computer-maak-man! Dan zitten we weer een paar dagen zonder computer/ internet..

Ik heb m donderdag (vandaag) opgestart; hij gaf geen strepen meer als je het beeldscherm vasthield! Waarschijnlijk zitten de draadjes een beetje los ofzo. Nu heb ik in ieder geval wel beeld, en als hij strepen geeft sla ik tegen het scherm en dan zie ik alles weer! Primitief, maar effectief!

En weer internet…

internet 2 Comments »

Ze snappen volgens mij zelf niet dat ze in India zijn: ik heb nu al(!) de laptop terug! We kunnen nu dus weer volop internetten!

Morgen dus maar aan de slag met de opdrachten die in mijn mailbox staan – stage gaat niet zonder stageopdrachten voor school!

Het lijkt alsof ik overdag (betalend) een betere verbinding heb dan ’s avonds (gratis). Misschien is het gewoon toeval, of zit het in mn hoofd.. Maar hij is nu vanmiddag nog niet uitgevallen!

Geen internet meer… maar wel coca cola!

internet 7 Comments »

Gisteravond was ik net op internet; even op skype praten met de familie! Maar toen ik net hallo had gezegd begon het beeld stil te staan: ctrl-alt-del deed het zelfs niet meer. Computer uit gezet, maar hij wilde niet meer opstarten:(

Vandaag de laptop afgegeven, en hopelijk is hij snel gemaakt! Ik kon nu even bij de familie op internet. Ik heb gelijk een bestandje naar Harrie opgestuurd; misschien kan hij het vervormen zodat internet toch mogelijk is op mijn eigen laptop. Ik ga niet te hard hopen, maar we kunnen het altijd proberen;)

 

 

IK HEB COCA COLA! Ik ben nu helemaal dolgelukkig! 2x 0.5 liter, had Annie voor me gehaald! Ze zou de winkel doorgeven aan de chauffeur, zodat ik daar heen kan als ik wil om nieuwe flesjes te halen. Top, ik werd de sprite al zat:p

Eindelijk!

internet 2 Comments »

Eindelijk lijkt alles goed te komen! We kregen vandaag, zaterdag, een laptop met internet! Dat is wel heel relaxt. Na 11 uur ’s avonds (19.30u NLse tijd) is het gratis, dus we zullen zoveel mogelijk na 11u Indiase tijd internetten; maar overdag is het ook niet echt duur. (Aanschafkosten wel, maar daar krijgen we wel wat voor terug) Precieze kosten weet ik niet goed meer, maar dat vraag ik nog wel na..

Read the rest of this entry »

Internet en telefonie

internet 2 Comments »

Woensdag was het eindelijk zover: we konden op internet! De familie had in de slaapkamer een computer staan met internetverbinding waarvan we gebruik konden maken.

Ik startte internet explorer, en ging gelijk naar de site van hotmail om mijn mail te openen. Helaas kon ik nog net inloggen, maar verder dan het mailoverzicht kwam ik niet. Ik kon geen enkel mailtje lezen, en ik kon dus ook mijn wachtwoorden niet lezen die ik in hotmail had bewaard. Dit betekende dat ik ook geen verhalen op mijn site kon zetten! Dat is echt een tegenvaller..

Read the rest of this entry »

Geen internet..

internet 1 Comment »

Het duurt allemaal nog even voor Pleunie eindelijk internet heeft geregeld daar in India, dus helaas moeten we ook nog even wachten op al d’r verhalen en foto’s. Ze typt gewoon al d’r verhalen op d’r laptop, dus reken maar op flink wat leesvoer tegen de tijd dat ze wel weer verhalen kan plaatsen! Harrie

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen