Dingetjes…

algemeen 2 Comments »

Tijdje geleden hebben we patat gekregen, en wat olie (boter was op). We hadden bedacht dat we patat wel konden frituren, lekker! Uiteindelijk geen succes… Olie werd té heet, 1e serie was binnen paar seconden klaar; laatste serie was erg goed gelukt! Helaas had ik me bij de een na laatste serie verbrand; heb een brandwondje gecreëerd, maar gelukkig viel de hoeveelheid en de graad van de brandwond wel mee. Geluk gehad, en een les geleerd. Volgende keer toch maar bakken in de koekenpan…;)

Heleen en ik hadden wel zin in een facial en een geknipt haar. Annie heeft iemand voor ons geregeld die dat dacht te kunnen, en die zou bij ons langs komen. Ik ging eerst; ze begon met knippen. Er is een flink stuk vanaf gegaan, was ook wel echt nodig. Het nadeel is dat ik binnenkort weer opnieuw naar een kapper moet, en nu een echte: mijn haar is namelijk scheef! Was ook heel knap geweest, ze is er nog geen 5 minuten mee bezig geweest namelijk. Heleen heeft daarna heel veilig alleen de dooie puntjes eraf laten halen..
Daarna de facial met fruit. Nu mocht Heleen eerst, ik daarna. Het was heerlijk om je hele gezicht/hals te laten reinigen. Als afsluiter werd er een gezichtsmasker aangebracht, dat zag er echt smerig uit! Net diarree:p (Zie binnenkort foto’s “overig”) Read the rest of this entry »

Joehoe!

algemeen, internet 4 Comments »

Woehoe!!! We hebben hier weer internet!

De laptop doet het niet goed (beeldscherm nog steeds problemen; wordt nu gefixt) maar we hebben een kabel gekregen. Die kabel kan ik gewoon inpluggen in mijn eigen laptop, dus dan maakt het niet uit dat ik Linux heb. De kabel is van het internet van Prakash; we “lenen” nu zijn internet. Het nadeel is dat we nu niet op internet kunnen als de familie op internet zit en omgekeerd. Denk dat we daar wel uit kunnen komen..! Ik ben gelukkig, haha!

Binnenkort weer verhalen posten over hoe het hier nu allemaal is! Read the rest of this entry »

In panjabi in Guntur

algemeen, traditioneel, veiligheid 13 Comments »

Een panjabi is eigenlijk een soort jurk met een broek eronder. Dit is de traditionele kleding hier; mannen lopen wel vaak in westerse kleren, maar vrouwen bijna niet. Veel vrouwen dragen een andere kledingsvorm, namelijk een sari. Dit is een lap stof van 6 meter ofzo, die ze op een bepaalde manier omslaan dat je een rokgedeelte hebt met een stuk stof schuin over je schouder. Dit is wat ongemakkelijker werken omdat je dan veel last heb van een losse lap, dus ik ben wel blij met mijn panjabi. Bij een panjabi heb je hooguit last van je sjaal, maar die kun je vastmaken met veiligheidsspelden.

Read the rest of this entry »

Weer een berichtje..

algemeen 3 Comments »

Internet is nog steeds op de computer van de familie. Ik kon nu bijna niet op internet omdat Emmanuel sliep, maar gelukkig voor mij kwam hij me melden dat ik wel op de computer kon! Weer een berichtje dat ik kan plaatsen:)

Read the rest of this entry »

Dipjes en meevallers…

algemeen 5 Comments »

Dinsdagavond, toen we “thuis”kwamen, gingen we even naar de familie om te vragen hoe hun vakantie is geweest. Annie was in de slaapkamer, en was bezig met henna om haar handen te versieren. Ze wilde bij ons ook wel henna opdoen als wij dat wilden; dat wilden wij wel, dus hebben we allebei een leuke tekening op onze linkerhand. Dit blijft er als het goed is 1 tot 2 weken opzitten..

Read the rest of this entry »

dagverloop

algemeen, werk/stage 3 Comments »

Ik heb al een aantal verhalen getypt, maar om nou echt een goede indruk te krijgen van mijn dag, heb ik die hieronder beschreven.

Read the rest of this entry »

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen