KLAAR!

Uncategorized 18 Comments »

Klaar. Zo voelt het nog niet echt. Het begint nu heel langzaam door te dringen.. Ik heb net Heleen op de trein gezet, die begint vanavond aan haar backpack-avontuur. Haar zie ik dus ook niet meer in India.. Dan zal ik maandag, dinsdag en woensdag alleen wakker worden in het appartement waar ik 3.5 maand elke ochtend wakker ben geworden met Heleen. Ik ben benieuwd. Misschien zal ik morgen dan meer besef krijgen dat het allemaal echt is, en nu het reizen echt gaat beginnen!

Gisteravond zijn we naar “Nursing College” gegaan, dat hoort bij dezelfde organisatie maar is 2 uur rijden. Hier hadden we onze kerstviering. Heleen mocht hier Santa Claus spelen! Ik mag dat waarschijnlijk maandag in onze eigen college doen:p Ik had mn sari weer aan, en het was een leuke avond. Er kwamen al vragen of ik mn sari morgenavond weer aan doe; ik hoop dat dat lukt zonder hulp deze keer! Ik had het bijna voor elkaar.. Zal het sjaal-gedeelte net iets te kort aan de achterkant:S Dus toen de maid kwam kijken of het lukte, heeft ze m even goed omgedaan! Het is namelijk nog niet zo makkelijk hoor, een sari.

Door die kerstviering komt het kerstgevoel wel een beetje in de buurt. Hier is het inderdaad erg warm; ik hoop dat er niet teveel ongelukken gebeuren vanwege de weersomstandigheden! Ik hoorde al dat er enorm veel files waren, en de treinen veel problemen hebben. Ik vind het wel jammer dat ik zo’n hoop sneeuw nu mis, maar ik ben wel blij dat ik hier zit. Misschien kunnen jullie de sneeuw een maand lang bewaren voor mij?

Ik wens jullie allemaal een prettig kerstfeest, en een heel goed nieuwjaar! Ik zie jullie allemaal snel weer…

Heel erg bedankt voor al jullie reacties, en al jullie steun. Achteraf is het allemaal wel snel gegaan, maar in het begin leek het echt een eindeloos lang avontuur.

Geen internet..

Uncategorized No Comments »

Het is weer zover, Pleunie zit alweer een tijdje zonder internet. Dit keer hebben ze de laptop met internet af moeten geven. Erg vervelend dus,  we weten ook niet wanneer ze hem weer terug krijgen. Harrie

Panjabi’s

Uncategorized 2 Comments »

De fysio’s hier, en alle andere mensen trouwens ook, zijn gek op foto’s van familie, vrienden, thuis.. Alles! Ik had mijn camera bij me – met teveel foto’s – die ze allemaal wilden bekijken. Bij elk plaatje wilden ze weten wie wie was, en waar de foto was genomen. Twee dagen later zat een fysio uitleg te geven over elke foto op mijn camera aan een zuster (oid). Erg grappig hoe het hier werkt..

Read the rest of this entry »

Ff kort…

Uncategorized 7 Comments »

Hallo lieve mensen,

Ik heb net eindelijk alle berichten kunnen lezen! Echt heel leuk! Veel vooral, haha.

Ik zit nu op de computer bij de familie Prakash, die hebben internet.. Mijn eigen internet zijn ze mee bezig; op mijn laptop kan internet via een USB niet geinstalleerd worden omdat ik geen windows heb:( Nu zijn ze een laptop met windows aan het zoeken.

Ik heb tegenwoordig een Indiase SIM kaart, waarmee ik ook naar het buitenland kan bellen! Dat was nog een heel gedoe, maar dat vertel ik nog wel.. Dus kan ik nu met mijn ouders en met Harrie bellen. Vanmidddag is alles geregeld, en ik heb er beltegoed van 1000 roepie opgezet. (na 2 telefoontjes al bijna gehalveerd, haha!)

Dit was even een kort berichtje, ik heb al veel meer verhalen getypt, maar die staan nog op mijn laptop (dit internet-uitje was onverwacht..) De rest komt binnenkort!

Het bevalt in ieder geval nog! Fysio’s zijn aardig, huisje is super, we hebben zelfs tv! Eten ben ik niet meer zo enthousiast over –> maar ik krijg nu gelukkig gekookte aardappels! Heerlijk!

Liefs van mij..

Eerste dagen..

Uncategorized 16 Comments »

Zondag konden we relaxt ontbijten met (zoet!) brood. ’s Middags werden we opgehaald voor de lunch. We gingen naar een restaurant bij een hotel om met het hele gezin, plus Heleen en ik, te eten. We hadden kippensoep als voorgerecht, rijst met kip (?) als hoofdgerecht, en fried ice als toetje. Kippensoep was best prima, klein btje pittig, maar lekker. Hoofdgerecht was wat pittiger, maar ook lekker. Ik kreeg wat suiker om het te neutraliseren, dat hielp echt! Maar toen kwam het nagerecht. Het was gefrituurde kokosnoot ofzo, Heleen vond het heerlijk, maar ik echt niet.

Read the rest of this entry »

Hyderabad

Uncategorized 3 Comments »

Op de luchthaven van Hyderabat aangekomen, was het inmiddels al bijna 22.00u. Eerst maar eens onze bagage ophalen, daarna zouden we wel zien. We liepen het vliegveld uit, en daar begonnen al Westerse meisjes naar ons te zwaaien. Dat waren de cesar oefentherapeuten, die in Hyderabat stage gingen lopen. Gelukkig, we hoefden ons geen zorgen meer te maken.

Read the rest of this entry »

Wow! Wat een eerste dag!

Uncategorized 3 Comments »

Het begon allemaal met de reis naar Schiphol, waar ik helaas afscheid moest nemen van mn ouders en vriend. Gelukkig begon – samen met Heleen – daarmee ook een gigantisch avontuur, India. We hadden de vlucht van 19.00u naar Londen genomen. Op Heathrow hebben we een pizza’tje gegeten. Gelukkig konden we met euro’s betalen, want met onze bankpasjes konden we het niet pinnen, en we hadden natuurlijk geen ponden!

Read the rest of this entry »

WP Theme & Icons by N.Design Studio. Indified by IndiBlogger.in.
Entries RSS Comments RSS Inloggen